Sunday, May 16, 2021

6 Underground (2019) Trailer Filma

Netflix je upravo objavio prvi službeni trailer za “6 Underground“, najnoviju akcijsku ekstravaganciju redatelja Michaela Baya iz “Transformersa”.

Velike Netflixove filmske zvijezde Ryan Reynolds (Deadpool), Corey Hawkins (Straight Outta Compton), Manuel Garcia-Rulfo (Veličanstvena sedmorica), Dave Franco (Umjetnik za katastrofe), Adria Arjona (Pacific Rim: Uprising), Melanie Laurent (Inglourious Basterds) i Ben Hardy (Bohemian Rhapsody).

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

A radnja je oko šest radikalnih tragača za uzbuđenjem koji, nakon lažiranja vlastite smrti, formiraju tajni tim za borbu protiv kriminala.

Film, koji je prvi Netflixov projekt i za Bay i za Reynoldsa, napisali su Rhett Reese i Paul Wernick. Scenaristi su hit filmova “Deadpool”, “Deadpool 2”, “Zombieland”, ali i nadolazećeg “Zombieland: Double Tap”.

6 Underground Film u kinu od Decembra, 2019 !

Radnja Ukratko:

Koji je najbolji dio smrti? Ne bježi od šefa, bivšeg ili čak ne briši kriminalni dosje. Najbolji dio o tome da smo mrtvi … je sloboda. Sloboda borbe protiv nepravde i zla koje vrebaju u našem svijetu bez ikoga ili ičega što bi vas usporilo ili vam odgovorilo „ne“.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

6 Underground uvodi novu vrstu akcijskog junaka. Šest pojedinaca sa svih strana svijeta, svaki najbolji u svom poslu, izabran je ne samo zbog svoje vještine, već i zbog jedinstvene želje za brisanjem prošlosti da bi promijenili budućnost. Tim okuplja zagonetni vođa (Ryan Reynolds), čija je jedina životna misija osigurati da se, on i njegovi suradnici, nikada neće sjetiti njihovih akcija.

Detalji filma:

Glavne uloge: Ryan Reynolds, Corey Hawkins, Manuel Garcia-Rulfo, Dave Franco. Adria Arjona, Melanie Laurent, Ben Hardy, Lior Raz, Payman Maadi
Redatelj: Michael Bay
Scenarist: Rhett Reese, Paul Wernick
Žanr Filma: Triler, Akcija
Trajanje filma: 100 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma 6 Underground :

The Forever Purge (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za novi dio u filmskoj franšizi "The Forever Purge" koja...

Blindspotting Season 1 (2021) Trailer Serije

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću originalnu seriju STARZ temeljenu na filmu "Blindspotting" iz...

Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU