Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriA House on the Bayou (2021) Trailer Filma

A House on the Bayou (2021) Trailer Filma

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer za “A House on the Bayou”, koji prati bračni par i njihovu kćer dok iznajmljuju za vikend vikendicu u Louisiani, da bi se neki nepozvani gosti pojavili na njihovim vratima sa nekim zastrašujućim iznenađenjima.

Od Alexa McAulaya, pisca i redatelja bratskog trilera “Don’t Tell a Soul”, dolazi novi horor triler smješten u ruralnu Louisianu.

- Advertisement -

Dijelom triler s invazijom kuće, dijelom južnogotički horor, trilerom iz Blumhousea glume Jacob Lofland (Slobodna država Jones), Lia McHugh (Vječni), Angela Sarafyan (Westworld), Paul Schneider (NOS4A2) i Doug Van Liew (The Blijeda vrata).

A House on the Bayou Film u kinima od Novembra 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

U nastojanju da ponovno uspostave i poprave svoju vezu, Jessica i John Chambers (Angela Sarafyan, Paul Schneider) traže idiličan bijeg sa svojom kćeri Annom (Lia McHugh) u zabačeni dvorac u ruralnoj Louisiani. Kad se sumnjivo prijateljski nastrojeni susjedi na večeru pojave nepozvani, vikend postaje zlokoban dok se krhka obiteljska veza iskušava i mračne tajne izlaze na vidjelo.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Jacob Lofland, Lia McHugh, Angela Sarafyan, Paul Schneider, Doug Van Liew
Redatelj: Alex McAulay
Scenarist: Alex McAulay
Žanr Filma: Horor, Triler Filmovi 2021
Trajanje filma: / | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

A House on the Bayou Trailer Filma:

- Advertisement -