Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriA Journal for Jordan (2021) TRAILER Film

A Journal for Jordan (2021) TRAILER Film

- Advertisement -

Pogledajte prvi službeni trailer za “A Journal for Jordan”, novu, nadolazeću romantičnu dramu u režiji Denzela Washingtona, u kojoj glume Michael B. Jordan i Chante Adams.

Film se temelji na istinitoj priči i temelji se na najprodavanijim memoarima Dana Canedyja iz New York Timesa “”A Journal for Jordan: A Story of Love and Honor”.

- Advertisement -

Chante Adams (iz “Roxanne Roxanne” i “The Photograph”) prikazuje Dana Canedy, višu urednicu novina koja mora odgajati svoje dijete sama dok je njezin odani vojni muž (kojeg glumi Michael B. Jordan) raspoređen u Irak. Pristaje na vođenje dnevnog dnevnika naslovljenog na svog novorođenog sina. Njegovi spisi postaju snažniji i smisleniji kad neočekivanu tragediju zadesi obitelj.

Ovo je četvrti redateljski pokušaj Denzela Washingtona, koji slijedi “Ograde”, “Velike rasprave” i “Antwone Fisher”. Pisac nominiran za Oscara Virgil Williams (Mudbound) napisao je prilagođeni scenarij.

A Journal for Jordan Film u kinima od Decembra2021 !

Radnja Filma Ukratko

Režirao ga je Denzel Washington, a s Michaelom B. Jordanom glumi scenarij Virgila Williamsa, A Journal for Jordan temelji se na istinitoj priči o naredniku Charlesu Monroe Kingu (Jordan), vojniku raspoređenom u Irak koji počinje voditi dnevnik ljubavi i savjet za svog novorođenog sina. Kod kuće, viša urednica New York Timesa Dana Canedy (Chante Adams) ponovno se bavi pričom o svom nevjerojatnom, životno promjenjivom odnosu s Kingom i njegovoj trajnoj predanosti njoj i njihovom djetetu. Sveobuhvatan prikaz ljubavi koja se događa jednom u životu, film je snažan podsjetnik na važnost obitelji i previše ljudske troškove rata.

A Journal for Jordan Trailer Filma

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Michael B. Jordan, Chante Adams, Jalon Christian, Robert Wisdom, Johnny M. Wu, Tamara Tunie
Redatelj: Denzel Washington
Scenarist: Dana Canedy, John Burnham Schwartz, Virgil Williams
Žanr Filma: Drama Filmovi 2021
Trajanje filma: /| Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

- Advertisement -