Saturday, June 15, 2024

Acapulco Season 1 (2021) TRAILER Serije

Share

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer za “Acapulco”, novu originalnu seriju Apple TV -a koja služi kao labav uvod u hit komediju žigola Eugenija Derbeza “How to Be a Latin Lover”.

Izvršni producent Eugenio Derbez, serija na španjolskom i engleskom jeziku ima meksičkog komičara koji se vraća kao bivši žigolo Maximo Gallardo. Iako je uglavnom smješten u rane 1980 -e, emisija počinje tako što Maximo sjedi sa svojim nećakom Hugom (Raphael Alejandro) dok prepričava svoje tinejdžerske godine radeći kao zvonar u glamuroznom hotelu na obali mora u Acapulcu.

Glumačku postavu serije čine i Enrique Arrizon, Fernando Carsa, Damian Alcazar, Camila Perez, Chord Overstreet, Vanessa Bauche, Regina Reynoso, Jessica Collins, Rafael Cebrian, Regina Orozco i Carlos Corona

Appleovu humorističku seriju kreirali su Austin Winsberg (tvorac Zoeyine izvanredne liste pjesama), Eduardo Cisneros i Jason Shuman. Premijernu epizodu vodio je redatelj Richard Shepard koji je osvojio Emmy (Ružna Betty, Djevojke, The Matador).

Acapulco Season 1 Episode 1 od Oktobra, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

ACAPULCO priča priču o dvadeset i nekom Maximu Gallardu (Enrique Arrizon), čiji se san ostvaruje kada dobije posao za cijeli život kao dječak iz kabane u najtoplijem ljetovalištu u Acapulcu. Ubrzo shvaća da je posao daleko složeniji nego što je ikada zamišljao, a da bi uspio, mora naučiti snalaziti se u zahtjevnoj klijenteli, živom mentoru i kompliciranom kućnom životu, ne gubeći put do prečaca ili iskušenja. Serija, koja je ispričana i na španjolskom i na engleskom, događa se 1984., a Derbez pripovijeda i glumi današnju verziju glavnog lika, Maxima Gallarda.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Eugenio Derbez, Enrique Arrizon, Fernando Carsa, Damian Alcazar, Camila Perez, Chord Overstreet, Vanessa Bauche, Regina Reynoso, Raphael Alejandro, Jessica Collins, Rafael Cebrian, Regina Orozco, Carlos Corona
Kreator: Richard Shepard (premiere episode)
Žanr: Komedija, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Acapulco Trailer Tv Series:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave