Friday, May 24, 2024

Adopt a Highway (2019) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Četverostruki nominirani za Oscara Ethan Hawke ostvaruje dirljivo ostvarenje u ovoj novoj indie drami kao reformirani osuđenik, nakon što je odslužio 21 godinu, pušten je iz zatvora. Dok se pokušava vratiti na noge, otkriva novorođeno dijete u smeću. Zatim ga odluči zadržati, unatoč tome što nema pojma kako se brinuti o bebama, a kamoli o sebi. Adopt a Highway

Pogledajte službeni trailer za film “Adopt a Highway”, koji obilježava redateljski i scenaristički debi glumca Logana Marshall-Green-a. Iz filmova “Upgrade,” “Spider-Man: Homecoming,” i “The Invitation.”

U produkciji Blumhouseovog filma Jason Blum, a isto tako i Ethana Hawkea, filmski suigrači Chris Sullivan (This Is Us), Elaine Hendrix (Sex & Drugs & Rock & Roll), Diane Gaeta (Sons of Anarchy), Mo McRae (Den of Thieves) , i Betty Gabriel (izlazi).

Adopt a Highway Film u kinima od Novembra, 2019 !

Radnja Ukratko:

Russ Millings upravo je pušten iz zatvora nakon što je odslužio 21 godinu za treću štrajk osudu zbog posjedovanja unci marihuane. Pokušavajući se prilagoditi svijetu koji ne prepoznaje – uključujući pokušavanje učenja interneta – napušteno dijete pronalazi u deponiji iza restorana brze hrane u kojem radi kao perač suđa. Nesiguran što učiniti, Russ uhvaćen između nagona ljubaznosti i panike, ubrzo shvaća da bi ovo mogla biti njegova prilika za iskupljenje.

Adopt a Highway Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Ethan Hawke, Elaine Hendrix, Diane Gaeta, Mo McRae, Chris Sullivan, Betty Gabriel
Redatelj: Logan Marshall-Green
Scenarist: Logan Marshall-Green
Žanr Filma: Drama
Trajanje filma: 78 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave