Wednesday, April 17, 2024

Against the Ice Trailer sa Nikolaj Coster-Waldau

Share

- Advertisement -

Netflix je objavio službeni trailer za novu povijesnu dramu o preživljavanju “Against the Ice” u kojoj glume zvijezda “Igre prijestolja” Nikolaj Coster-Waldau i glumac iz serije “Gangs of London” Joe Cole.

Film, koji je producirao priznati islandski redatelj Baltasar Kormakur (Everest, Adrift), temelji se na potresnoj istinitoj priči o danskoj arktičkoj ekspediciji 1909.-1910., u kojoj je danski polarni istraživač Ejnar Mikkelsen (glumi ga Coster-Waldau) pokušao uspostaviti obris stvarnog teritorija Grenlanda vraćanjem karata i dnevnika ostavljenih od prethodne neuspjele ekspedicije.

Joe Cole glumi Ivera Iversena, mehaničara koji se pridružuje Mikkelsenovu putovanju preko leda. Charles Dance (Igra prijestolja) i Heida Reed (Poldark) također glume.

Film je režirao danski kormilar Peter Flinth (Beatles, Arn: Vitez templar). Osim toga, Nikolaj Coster-Waldau je zajedno s Joeom Derrickom napisao scenarij na temelju memoara Ejnara Mikkelsena “Protiv leda: Klasična priča o preživljavanju na Arktiku”.

Against the Ice Film u kinima od Marta 2022 !

Radnja Filma Ukratko

Godine 1909., danska arktička ekspedicija koju je predvodio kapetan Ejnar Mikkelsen (Nikolaj Coster-Waldau) pokušavala je opovrgnuti polaganje prava Sjedinjenih Država na sjeveroistočni Grenland. Ta se tvrdnja temeljila na pretpostavci da je Grenland razbijen na dva različita dijela zemlje. Ostavljajući svoju posadu na brodu, Mikkelsen kreće na putovanje preko leda sa svojim neiskusnim članom posade, Iverom Iversenom (Joe Cole). Dvojica muškaraca uspijevaju pronaći dokaz da je Grenland jedan otok, ali povratak na brod traje dulje i mnogo je teži od očekivanog. Boreći se s ekstremnom glađu, umorom i napadom polarnog medvjeda, konačno stižu kako bi pronašli svoj brod zgnječen u ledu, a kamp napušten. U nadi da će biti spašeni, sada se moraju boriti da ostanu živi. Kako dani rastu, njihov mentalni odnos prema stvarnosti počinje blijedjeti, rađajući nepovjerenje i paranoju, opasan koktel u njihovoj borbi za opstanak. Against the Ice je istinita priča o prijateljstvu, ljubavi i snazi druženja koja izaziva strahopoštovanje.

Against the Ice Trailer Filma

Detalji filma

Glavne uloge Glumci

Nikolaj Coster-Waldau, Joe Cole, Charles Dance, Heida Reed

Žanr Filma

Avantura, Drama, Historija, Filmovi 2022

Redatelj

Peter Flinth

Scenarist

Nikolaj Coster-Waldau, Joe Derrick, Ejnar Mikkelsen

Trajanje filma

1h 42min | Godina: 2022

Zemlja:

Iceland, Denmark

Oficijalni Sajt

IMDB

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave