Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriAllen v. Farrow (2021) Trailer Filma

Allen v. Farrow (2021) Trailer Filma

- Advertisement -

Od nagrađivanih dokumentaraca Kirbyja Dicka i Amy Ziering dolazi novi četverodijelni HBO-ov originalni dokumentarac o žestokom prekidu 1992. između redatelja Woodyja Allena i glumice Mie Farrow, koja se razvila u mnogo publicirani skandal u vezi s razotkrivanjem Woodyjeve tajne ljubavne veze s Farrowovom usvojenom kćeri Soon-Yi.

“Allen v. Farrow” također će zabilježiti šokantnu i zastrašujuću optužbu za seksualno zlostavljanje protiv Allena u koje je uključena Dylan, njegova tada sedmogodišnja kći s Farrowom, što je rezultiralo jednom od najvećih skrbničkih borbi u 1990-ima.

- Advertisement -

Allen v. Farrow Film u kinima od Februara, 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

ALLEN V. FARROW, nagrađivanih istraživača Kirbyja Dicka i Amy Ziering te Amy Herdy, četverodijelna je dokumentarna serija koja iza desetljeća senzacionalnih naslova otkriva privatnu priču o jednom od najzloglasnijih hollywoodskih i javnih skandala: optužba za seksualno zlostavljanje protiv Woodyja Allena koja uključuje Dylana, njegovu tada sedmogodišnju kćer s Mijom Farrow; njihovo naknadno suđenje za skrbništvo, otkrivanje Allenove veze s Farrowljevom kćeri, Soon-Yi; i kontroverzne posljedice u godinama koje su slijedile. Jednom proslavljeni svojim partnerstvom izvan i izvan ekrana, Farrow i Allenov život nepovratno su slomljeni, a njihova opsežna obitelj rastrgana javnim objavljivanjem optužbi za zlostavljanje i vitalnim sporovima koji su uslijedili.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: /
Redatelj: Kirby Dick, Amy Ziering and Amy Herdy
Scenarist: /
Žanr Filma: Dokumentarni
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -