Wednesday, June 19, 2024

Allen v. Farrow (2021) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Od nagrađivanih dokumentaraca Kirbyja Dicka i Amy Ziering dolazi novi četverodijelni HBO-ov originalni dokumentarac o žestokom prekidu 1992. između redatelja Woodyja Allena i glumice Mie Farrow, koja se razvila u mnogo publicirani skandal u vezi s razotkrivanjem Woodyjeve tajne ljubavne veze s Farrowovom usvojenom kćeri Soon-Yi.

“Allen v. Farrow” također će zabilježiti šokantnu i zastrašujuću optužbu za seksualno zlostavljanje protiv Allena u koje je uključena Dylan, njegova tada sedmogodišnja kći s Farrowom, što je rezultiralo jednom od najvećih skrbničkih borbi u 1990-ima.

Allen v. Farrow Film u kinima od Februara, 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

ALLEN V. FARROW, nagrađivanih istraživača Kirbyja Dicka i Amy Ziering te Amy Herdy, četverodijelna je dokumentarna serija koja iza desetljeća senzacionalnih naslova otkriva privatnu priču o jednom od najzloglasnijih hollywoodskih i javnih skandala: optužba za seksualno zlostavljanje protiv Woodyja Allena koja uključuje Dylana, njegovu tada sedmogodišnju kćer s Mijom Farrow; njihovo naknadno suđenje za skrbništvo, otkrivanje Allenove veze s Farrowljevom kćeri, Soon-Yi; i kontroverzne posljedice u godinama koje su slijedile. Jednom proslavljeni svojim partnerstvom izvan i izvan ekrana, Farrow i Allenov život nepovratno su slomljeni, a njihova opsežna obitelj rastrgana javnim objavljivanjem optužbi za zlostavljanje i vitalnim sporovima koji su uslijedili.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: /
Redatelj: Kirby Dick, Amy Ziering and Amy Herdy
Scenarist: /
Žanr Filma: Dokumentarni
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave