Thursday, June 24, 2021

America: The Motion Picture (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za “America: The Motion Picture”, novi animirani film za odrasle za Netflix koji nudi mračno satirični pogled na američku revoluciju.

Od producenta “Archera” i od pisca “The Expendables”. Channing Tatum posuđuje glas Georgea Washingtona u ovoj divlje apsurdističkoj animiranoj komediji koja prekraja američku povijest i pretvara je u akcijski film u obliku Avengersa.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Uz Tatuma, u glasovnoj ulozi su još i Ubojica Mike kao Kovač, Jason Mantzoukas kao Samuel Adams, Bobby Moynihan kao Paul Revere, Raoul Max Trujillo kao Geronimo, Simon Pegg kao King James, Andy Samberg kao Benedikt Arnold, Judy Greer kao Martha Dandridge , Olivia Munn kao Thomas Edison, a Will Forte kao Abraham Lincoln.

Originalni animirani film Netflixa režirao je producent / scenarist / redatelj “Archer” Matt Thompson. A napisao ga je Dave Callaham, koji je napisao prvi film “Expendables”. Callaham je stvorio i kratkotrajnu Amazonovu akcijsko-komičnu seriju “Jean-Claude Van Johnson”.

America: The Motion Picture Film u kinima od Juna 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U ovoj divitoj revizionističkoj povijesti, George Washington koji okuplja tim razbojnika – uključujući brata koji voli pivo Sama Adamsa, slavnog znanstvenika Thomasa Edisona, hvaljenog konjanika Paula Reverea i vrlo ljutitog Geronimo – pobijediti Benedikta Arnolda i kralja Jamesa u Američkoj revoluciji. Tko će pobijediti? Nitko ne zna…

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Channing Tatum, Killer Mike, Jason Mantzoukas, Bobby Moynihan, Raoul Max Trujillo, Simon Pegg, Andy Samberg, Judy Greer, Olivia Munn, Will Forte, Amber Nash, Lucky Yates
Redatelj: Matt Thompson
Scenarist: Dave Callaham
Žanr Filma: Animacija, Akcija, Avantura, Filmovi 2021
Trajanje filma: 1h 38min | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU