American Underdog (2021) TRAILER Filma

Službeni trailer objavljen je za novi, nadolazeći nogometni biografski film “American Underdog”, sa Zacharyjem Levijem (Shazam, Chuck) u ulozi braniča St. Louis Ramsa, Kurta Warnera.

- Advertisement -

Film – u kojem također glumi Anna Paquin iz True Blooda kao supruga Kurta Warnera, Brenda Warner i Dennis Quaid kao trener Ramsa Dick Vermeil – govori o izvanrednoj životnoj priči kultnog kvoterbeka koji je s polica s zalihama u supermarketu postao dvostruki NFL MVP, prvak Super Bowla i Hall of Fame.

Na temelju autobiografije Kurta Warnera “Sve moguće: moja priča o vjeri, nogometu i prvoj sezoni čuda”, sportsku dramu režiraju Andrew i Jon Erwin (zvani Braća Erwin). Također su prethodno režirali biografiju zasnovanu na vjeri “I dalje vjerujem” i “Mogu samo zamisliti”, kao i komediju “Mamin noćni izlazak”.

American Underdog Film u kinima od Decembra 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

AMERICAN UNDERDOG bilježi nevjerojatnu istinitu priču o Kurtu Warneru (Zachary Levi), koji je s polica s zalihama u supermarketu postao dvostruki MVP NFL-a, prvak Super Bowla i branič. Film prati Warnerovu jedinstvenu priču i godine izazova i neuspjeha koji su mogli poremetiti njegove težnje da postane igrač NFL -a, a kad su mu se činili da su mu snovi gotovo nedostižni, to je samo uz podršku njegove supruge Brende (Anna Paquin) i poticaj njegove obitelji da Warner ustraje i nalazi snage pokazati prvaku svijeta da je već unutra.

AMERIČKI UNDERDOG inspirativna je priča koja pokazuje da je sve moguće ako imate vjeru, obitelj i odlučnost.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Zachary Levi, Anna Paquin, Dennis Quaid, Adam Baldwin, Bruce McGill, Ser’Darius Blain, Chance Kelly
Redatelj: Andrew Erwin, Jon Erwin
Scenarist: David Aaron Cohen, Jon Erwin, Jon Gunn
Žanr Filma: Drama, Filmovi 2021
Trajanje filma: /min | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

American Underdog Trailer Filma:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...