Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriAmerican Utopia (2020) Trailer Filma

American Utopia (2020) Trailer Filma

- Advertisement -

Objavljen je prvi službeni teaser za “American Utopia” Davida Byrnea, novi film koncerta HBO-a, koji je režirao dobitnik Oscara i Emmyja Spike Lee.

“Američka utopija” živo je snimanje istoimene emisije Broadway 2019. koju je stvorio i izveo bivši frontmen “Talking Heads” David Byrne.

- Advertisement -

U showu se Davidu Byrneu pridružilo jedanaest glazbenika. Izvode live, umjetničku reprodukciju Byrneovog sedmog studijskog albuma, nazvanog i “Američka utopija”. Album 2018. bio je Byrneov prvi samostalni album od 2004. godine, a kritičari su ga uglavnom hvalili.

American Utopia Film u kinima od Oktobra, 2020 !

Radnja Ukratko:

Američka utopija Davida Byrna donosi HBO-u kritički dobro predstavljen show u jedinstvenom filmu koji su režirali Oscar i dobitnik Emmyja Spike Lee. Snimljeno tijekom izvođenja kazališta Hudson Broadway u New Yorku, Davidu Byrneu pridružuje se ansambl od 11 glazbenika, pjevača i plesača iz cijelog svijeta koji pozivaju publiku u radosni svijet snova gdje su ljudska povezanost, samoevolucija i socijalna pravda su najvažniji.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: David Byrne
Redatelj: Spike Lee
Scenarist: David Byrne
Žanr Filma: Documentary, Music, Musical
Trajanje filma: 135 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -