Friday, May 14, 2021

An American Pickle (2020) Trailer Filma

Rogen glumi marljivog radnika tvornice krastavaca iz 1920-ih – a glumi i svog schlubby prabaka u nadolazećoj streaming komediji “An American Pickle”, za koju je objavljen prvi službeni trailer.

Na temelju četverodijelne novele “Sell Out” poznatog komediografa / humorista Simona Boga (Man Seeking Woman, Miracle Workers), dugometražni igrani film počet će u kolovozu na novoj usluzi za streaming Warner Bros., HBO Max.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

“An American Pickle” govori o otkačenoj vanzemaljskoj priči o radniku židovske tvornice po imenu Herschel (kojeg glumi Seth Rogen) koji je došao u Ameriku u nadi da će pružiti bolji život svojoj obitelji. Ali kad slučajno padne u ogromnu kanticu kiselih krastavaca, Herschelov se život zauvijek mijenja. Zbog jake koncentracije slane kiseline, Herschel se budi 100 godina u budućnost, praktički netaknut.

Sada je Brooklyn, New York. A sa voljenom suprugom i djecom davno umrlom, Herschel otkriva da ima samo jednog preživjelog rođaka – to je Herschelov nevjenčani, nezaposleni praunuk, Ben (kojeg ovdje također igra Rogen). A njih dvojica nemaju ništa zajedničko, osim fizičkih svojstava i njihove zajedničke tvrdoglavosti i jada.

Rogenov dugogodišnji kinematograf Brandon Trost (Umjetnik za katastrofe, Intervju, susjedi, Ovo je kraj) režirao je film.

An American Pickle Film u kinima od Augusta, 2020 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Ukratko:

An American Pickle, režija Brandon Trost, zasnovan je na romanu Simona Richha iz New Yorka i glumi Seth Rogen kao Herschel Greenbaum, težak radnik koji se useljava u Ameriku 1920. godine, sanjajući o stvaranju boljeg života za svoju voljenu obitelj. Jednog dana, radeći u tvorničkom poslu, pada u jarak kiselih krastavaca i budi se nakon 100 godina. Slanica ga savršeno očuva i kad se pojavi u današnjem Brooklynu, otkrije da nije ostario dan. Ali kad potraži svoju obitelj, uznemireno je saznao da je jedini preživjeli rođak njegov unuk, Ben Greenbaum (kojeg glumi i Rogen), računalni koder blage manire, kojeg Herschel ne može ni početi razumjeti.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Seth Rogen, Sarah Snook, Jorma Taccone
Redatelj: Brandon Trost
Scenarist: Simon Rich
Žanr Filma: Komedija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Forever Purge (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za novi dio u filmskoj franšizi "The Forever Purge" koja...

Blindspotting Season 1 (2021) Trailer Serije

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću originalnu seriju STARZ temeljenu na filmu "Blindspotting" iz...

Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU