Wednesday, June 19, 2024

An American Pickle (2020) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Rogen glumi marljivog radnika tvornice krastavaca iz 1920-ih – a glumi i svog schlubby prabaka u nadolazećoj streaming komediji “An American Pickle”, za koju je objavljen prvi službeni trailer.

Na temelju četverodijelne novele “Sell Out” poznatog komediografa / humorista Simona Boga (Man Seeking Woman, Miracle Workers), dugometražni igrani film počet će u kolovozu na novoj usluzi za streaming Warner Bros., HBO Max.

“An American Pickle” govori o otkačenoj vanzemaljskoj priči o radniku židovske tvornice po imenu Herschel (kojeg glumi Seth Rogen) koji je došao u Ameriku u nadi da će pružiti bolji život svojoj obitelji. Ali kad slučajno padne u ogromnu kanticu kiselih krastavaca, Herschelov se život zauvijek mijenja. Zbog jake koncentracije slane kiseline, Herschel se budi 100 godina u budućnost, praktički netaknut.

Sada je Brooklyn, New York. A sa voljenom suprugom i djecom davno umrlom, Herschel otkriva da ima samo jednog preživjelog rođaka – to je Herschelov nevjenčani, nezaposleni praunuk, Ben (kojeg ovdje također igra Rogen). A njih dvojica nemaju ništa zajedničko, osim fizičkih svojstava i njihove zajedničke tvrdoglavosti i jada.

Rogenov dugogodišnji kinematograf Brandon Trost (Umjetnik za katastrofe, Intervju, susjedi, Ovo je kraj) režirao je film.

An American Pickle Film u kinima od Augusta, 2020 !

Radnja Ukratko:

An American Pickle, režija Brandon Trost, zasnovan je na romanu Simona Richha iz New Yorka i glumi Seth Rogen kao Herschel Greenbaum, težak radnik koji se useljava u Ameriku 1920. godine, sanjajući o stvaranju boljeg života za svoju voljenu obitelj. Jednog dana, radeći u tvorničkom poslu, pada u jarak kiselih krastavaca i budi se nakon 100 godina. Slanica ga savršeno očuva i kad se pojavi u današnjem Brooklynu, otkrije da nije ostario dan. Ali kad potraži svoju obitelj, uznemireno je saznao da je jedini preživjeli rođak njegov unuk, Ben Greenbaum (kojeg glumi i Rogen), računalni koder blage manire, kojeg Herschel ne može ni početi razumjeti.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Seth Rogen, Sarah Snook, Jorma Taccone
Redatelj: Brandon Trost
Scenarist: Simon Rich
Žanr Filma: Komedija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave