Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriAn American Pickle (2020) Trailer Filma

An American Pickle (2020) Trailer Filma

- Advertisement -

Rogen glumi marljivog radnika tvornice krastavaca iz 1920-ih – a glumi i svog schlubby prabaka u nadolazećoj streaming komediji “An American Pickle”, za koju je objavljen prvi službeni trailer.

Na temelju četverodijelne novele “Sell Out” poznatog komediografa / humorista Simona Boga (Man Seeking Woman, Miracle Workers), dugometražni igrani film počet će u kolovozu na novoj usluzi za streaming Warner Bros., HBO Max.

- Advertisement -

“An American Pickle” govori o otkačenoj vanzemaljskoj priči o radniku židovske tvornice po imenu Herschel (kojeg glumi Seth Rogen) koji je došao u Ameriku u nadi da će pružiti bolji život svojoj obitelji. Ali kad slučajno padne u ogromnu kanticu kiselih krastavaca, Herschelov se život zauvijek mijenja. Zbog jake koncentracije slane kiseline, Herschel se budi 100 godina u budućnost, praktički netaknut.

Sada je Brooklyn, New York. A sa voljenom suprugom i djecom davno umrlom, Herschel otkriva da ima samo jednog preživjelog rođaka – to je Herschelov nevjenčani, nezaposleni praunuk, Ben (kojeg ovdje također igra Rogen). A njih dvojica nemaju ništa zajedničko, osim fizičkih svojstava i njihove zajedničke tvrdoglavosti i jada.

Rogenov dugogodišnji kinematograf Brandon Trost (Umjetnik za katastrofe, Intervju, susjedi, Ovo je kraj) režirao je film.

An American Pickle Film u kinima od Augusta, 2020 !

Radnja Ukratko:

An American Pickle, režija Brandon Trost, zasnovan je na romanu Simona Richha iz New Yorka i glumi Seth Rogen kao Herschel Greenbaum, težak radnik koji se useljava u Ameriku 1920. godine, sanjajući o stvaranju boljeg života za svoju voljenu obitelj. Jednog dana, radeći u tvorničkom poslu, pada u jarak kiselih krastavaca i budi se nakon 100 godina. Slanica ga savršeno očuva i kad se pojavi u današnjem Brooklynu, otkrije da nije ostario dan. Ali kad potraži svoju obitelj, uznemireno je saznao da je jedini preživjeli rođak njegov unuk, Ben Greenbaum (kojeg glumi i Rogen), računalni koder blage manire, kojeg Herschel ne može ni početi razumjeti.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Seth Rogen, Sarah Snook, Jorma Taccone
Redatelj: Brandon Trost
Scenarist: Simon Rich
Žanr Filma: Komedija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -