Friday, May 14, 2021

Annette (2021) Trailer Filma

“Annette”, za koju je objavljena službena međunarodna najava, odabrana je kao prvi film koji će otvoriti Canneski filmski festival 2021. koji započinje ovog ljeta u srpnju. Slavni festival u biti je otkazan prošle godine zbog pandemije. To će obilježiti povratak redatelja Leosa Caraxa u Cannes od premijere filma “Holy Motors”, koji je bio njegov posljednji igrani film.

Adam Driver strastveni je, eksperimentalni stand-up komičar. Marion Cotillard svjetska je operna pjevačica. Uhvati ih vrtložna romansa koja je rezultirala njihovim prvim djetetom. To je djevojčica kojoj su dali ime Annette – i ona će, nesumnjivo, imati iznimnu budućnost. Ljubav, strast i slava samo su neke od tema koje istražuje ovaj novi umjetnički mjuzikl Leosa Caraxa, priznatog redatelja nagrađivanog francuskog nadrealnog filma “Holy Motors”.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

“Annette” glumi i Simona Helberga iz teorije velikog praska, koji glumi lik opisan kao “Dirigent”.

U filmu će se naći originalne pjesme plodne glazbene braće Ron i Russell Mael, koji su poznatiji kao osnivači LA pop-new wave benda “Sparks”. (Braća su također subjekti nadolazećeg glazbenog dokumentarnog filma redatelja Edgara Wrighta pod nazivom “The Sparks Brothers”, koji je premijerno prikazan na Sundanceu početkom ove godine).

Annette Film u kinima od Jula 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Los Angeles, danas. Henry (Adam Driver) stand-up je komičar žestokog smisla za humor koji se zaljubi u Ann (Marion Cotillard), svjetski poznatu opernu pjevačicu. Pod svjetlima reflektora čine strastveni i glamurozni par. Rođenjem njihovog prvog djeteta Annette, tajanstvene djevojčice s iznimnom sudbinom, život im se preokrenuo. Film vizionarskog redatelja Leosa Caraxa (Holy Motors), s pričom i glazbom Ron & Russell Mael, Sparks, ovaj originalni mjuzikl putovanje je ljubavi, strasti i slave.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Adam Driver, Marion Cotillard, Simon Helberg, Rila Fukushima, Kiko Mizuhara, Natalie Mendoza
Redatelj: Leos Carax
Scenarist: Ron Mael, Russell Mael,
Žanr Filma: Drama, Music, Filmovi 2021
Trajanje filma: / | Godina: 2021
Zemlja: France | Mexico | USA | Switzerland | Belgium | Japan | Germany
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

The Forever Purge (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za novi dio u filmskoj franšizi "The Forever Purge" koja...

Blindspotting Season 1 (2021) Trailer Serije

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću originalnu seriju STARZ temeljenu na filmu "Blindspotting" iz...

Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU