Tuesday, March 2, 2021

Antebellum 2020 Trailer Filma

Pogledajte prvi službeni teaser za “Antebellum”, triler nalik Zoni sumraka, koji mijenja stvarnost o uspješnom romanopiscu i majci (koju glumi Monae), koja se neobjašnjivo našla zarobljena u vremenu na jugu antebelluma.

Od producentica filmova “Get Out” i “US” stiže novi misteriozni triler koji zaokuplja pažnju i koji nalazi umjetnicu / glumicu Janelle Monae (Moonlight, Hidden Figures) zarobljene u zastrašujućoj stvarnosti.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Film je dugometražni debi priznatih glazbenih redatelja Gerarda Busha i Christophera Renza (aka Bush + Renz). Napisali su i scenarij.

Antebellum Film u kinima od Aprila, 2020 !

Radnja Ukratko:

Uspješna autorica Veronica Henley (Janelle Monae) nađe se zarobljena u zastrašujućoj stvarnosti i mora otkriti misteriju koja se savijala prije nego što bude prekasno. ANTEBELLUM je zastrašujući novi triler od producenta renomiranih filmova GET OUT i US, a revolucionarni redatelji Gerard Bush i Christoper Renz (Bush + Renz) – uzbudljiv novi glas u filmskom stvaralaštvu.

Detalji filma:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Glavne uloge Glumci: Janelle Monae, Marque Richardson II, Eric Lange, Jack Huston, Kiersey Clemons. Tongayi Chirisa, Gabourey Sidibe, Rob Aramayo, Lily Cowles, and Jena Malone
Redatelj: Gerard Bush, Christopher Renz
Scenarist: Gerard Bush, Christopher Renz
Žanr Filma: Triler
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Voyagers (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni teaser za "Voyagers", koji nudi prvi pogled na novi znanstveno-fantastični svemirski triler...

Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za "Operation Varsity Blues: The Scandal Admissions Scandal", dokumentarni film koji...

Jupiter’s Legacy Season 1 (2021) Trailer Serije

Netflix je objavio službenu najavu za "Jupiter's Legacy", nadolazeću superherojsku seriju najprodavanijeg pisca stripova...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU