Thursday, June 13, 2024

Apex (2021) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Bruce Willis-a love poput životinje velike divljači u službenom traileru za novi triler “Apex”.

U filmu Willisa tumači kao bivšeg policajca koji služi doživotnu kaznu zatvora za zločin koji nije počinio, ali mu se nudi šansa za slobodu ako preživi smrtonosnu igru “Apexa”.

Neal McDonough također glumi kao jedan od šest elitnih lovaca na visoku tehnologiju koji su platili lov na čovjeka na udaljenom otoku-taj čovjek je Bruce Willis za kojeg se pokazalo da ima impresivne sposobnosti preživljavanja.

Niskobudžetni film potpisuje i režira Edward John Drake, koji je prethodno snimio kritički okrenut znanstvenofantastični akcijski film “Cosmic Sin”, u kojem je glumio i Bruce Willis.

Apex Film u kinima od Novembra 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Služeći doživotnu kaznu zatvora za zločin koji nije počinio, bivšem policajcu Jamesu Maloneu nudi se šansa za slobodu ako preživi smrtonosnu igru Apexa. Šest lovaca plaća za užitak lova na drugog čovjeka na udaljenom otoku, ali kad Malone stigne, pakao se oslobađa. Postavljajući zamke i igrajući igre uma, Malone pokušava okrenuti ploču i boriti se za svoj život i svoju budućnost.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Bruce Willis, Neal McDonough, Nels Lennarson, Lochlyn Munro, Trevor Gretzky, Megan Peta Hill
Redatelj: Edward Drake
Scenarist: Edward Drake, Corey Large
Žanr Filma: Akcija, Triler, Filmovi 2021
Trajanje filma: / | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Apex Trailer Filma:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave