Thursday, May 13, 2021

Archenemy (2020) Trailer Filma

Glumac “True Blood” Joe Manganiello glumi alkoholičara beskućnika koji kaže da je svojedobno bio superheroj s drugog planeta u nadolazećem trileru “Archenemy”, za koji je objavljen službeni trailer.

Skylan Brooks (iz Empire” i “The Darkest Minds”) također glumi u filmu kao ulično dijete po imenu “Hrčak” koje se sprijatelji s likom Joea Manganiella “Max Fist”.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kad Hamster i njegova sestra nađu u nevolji sa zlim narko bossom, Max preuzima na sebe da ih zaštiti od lokalnih lopova. I dok se priprema za brutalni ulični rat, Max će morati dotaknuti svog unutarnjeg Supermana kako bi fizički pretukao svoje protivnike do krvi, bez velesila.

U filmu također glume Zolee Griggs (Wu-Tang: Američka saga), Amy Seimetz (Pet Sematary) i Paul Scheer (Crni ponedjeljak), a komični glumac Glenn Howerton (Always Sunny, AP Bio) glumi glavnog negativca , šarmantni plavokosi trgovac drogom koji želi i Hamstera i Maxa mrtve.

Archenemy Film u kinima od Decembar, 2020 !

Radnja Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Max Fist (Joe Manganiello) tvrdi da je heroj iz druge dimenzije koji je pao kroz vrijeme i svemir na Zemlju, gdje nema moći. Nitko ne vjeruje njegovim pričama, osim lokalnog tinejdžera po imenu Hamster. Zajedno izlaze na ulice kako bi zbrisali lokalni sindikat i njegovog opakog šefa kriminala poznatog kao The Manager.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Joe Manganiello, Skylan Brooks, Zolee Griggs, Amy Seimetz, Glenn Howerton, Paul Scheer, Mac Brandt, Joseph D. Reitman
Redatelj: Adam Egypt Mortimer
Scenarist: Adam Egypt Mortimer
Žanr Filma: Akcija, Avantura
Trajanje filma: 90 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Stillwater (2021) Trailer Filma

Kad je njegova kćer iznenada uhićena zbog ubojstva i suoči se s dugotrajnom zatvorskom...

Lisey’s Story Season 1 (2021) Trailer Serije

Od izvršnog producenta J. J. Abramsa i hvaljenog čileanskog redatelja Pabla Larraina (o slavi...

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU