Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriAva (2020) Trailer Filma

Ava (2020) Trailer Filma

- Advertisement -

Jessica Chastain smrtonosna je hit-žena u prvom službenom traileru za nadolazeći atentatorski akcijski triler “Ava”, u kojem glumi i Colin Farrell, Common i John Malkovich.

Chastain glumi Avu, visokokvalificiranu žensku ubojicu, nakon što su je dvostruko prekrižili šefovi, prisiljena je na nasilnu osvetu.

- Advertisement -

Film pomaže režiseru Tateu Tayloru, koji je prije toga radio s Chastainom na blockbusteru “Pomoć”. Taylor je poznata i po režiji Jamesa Browna “Get up up”, misterioznom trileru “Djevojka u vlaku”, a odnedavno i horor filmu Octavia Spencer “Ma.”

Ava Film u kinima od Septembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

AVA je smrtonosni ubojica koji radi za organizaciju crnaca koja putuje svijetom specijalizirajući se za ljude visokog profila. Kad posao opasno pođe po krivu, prisiljena je boriti se za vlastiti opstanak.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Jessica Chastain, Colin Farrell, Common, John Malkovich, Geena Davis, Ioan Gruffudd, Diana Silvers, Joan Chen
Redatelj: Tate Taylor
Scenarist: Matthew Newton
Žanr Filma: Akcija, Krimi, Drama
Trajanje filma: 96 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -