Friday, May 14, 2021

Away Season 1 (2020) Trailer Serije

Netflix je objavio službeni teaser prvog pogleda za nadolazeću astronautsku seriju “Away”, u kojoj glumi dvostruka dobitnica Oscara Hilary Swank kao vođa međunarodne svemirske posade koja je na izdajničkoj misiji na planetu Mars.

Izvršni producent koji je dobio Emmy, Jason Katims (Parenthood, Friday Night Lights), zajedno s Edwardom Zwickom (Thirtysomething), Matt Reevesom (Priče iz petlje) i Jessicom Goldberg (The Path), novu Netflixovu originalnu seriju stvorio je televizijski pisac Andrew Hinderaker.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Swank, koja ujedno služi i kao izvršna producentica ove serije, glumi Emmu Green, iskusnu zapovjednicu astronauta koja mora ostaviti muža i kćerku tinejdžera iza sebe da bi se upustila u revolucionarno putovanje koje će trajati nekoliko godina u dubokom svemirskom svemiru.

Away Season 1 Episode 1 od Septembra, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

U bliskoj budućnosti na Mars se šalje posadena svemirska letjelica. Za ovu visoku misiju okupljena je posada elitnih astronauta širom svijeta. Dolaze iz Sjedinjenih Država, Rusije, Kine, Indije i Velike Britanije. Ako sve pođe dobro, tri godine bit će udaljeni od mjesta koje zovu dom i ljudi koje vole. Za to vrijeme testirat će se njihovi odnosi i na Zemlji i u svemiru, dok se bore da ostanu živi i ostanu na tragu u ostvarenju najvažnijeg cilja čovječanstva. Svijet će gledati.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Od vizionara koji vam je donio Friday Night Lights i Parenthood dolazi epska, emotivna priča o ljubavi i žrtvi, u kojoj glumi dvostruka dobitnica Oscara Hilary Swank.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Hilary Swank, Josh Charles, Talitha Bateman, Ato Essandoh, Mark Ivanir, Ray Panthaki, Vivian Wu
Kreator: Jessica Goldberg, Andrew Hinderaker
Žanr: Drama, Sci-Fi, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

The Forever Purge (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za novi dio u filmskoj franšizi "The Forever Purge" koja...

Blindspotting Season 1 (2021) Trailer Serije

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću originalnu seriju STARZ temeljenu na filmu "Blindspotting" iz...

Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU