Sunday, June 16, 2024

Away Season 1 (2020) Trailer Serije

Share

- Advertisement -

Netflix je objavio službeni teaser prvog pogleda za nadolazeću astronautsku seriju “Away”, u kojoj glumi dvostruka dobitnica Oscara Hilary Swank kao vođa međunarodne svemirske posade koja je na izdajničkoj misiji na planetu Mars.

Izvršni producent koji je dobio Emmy, Jason Katims (Parenthood, Friday Night Lights), zajedno s Edwardom Zwickom (Thirtysomething), Matt Reevesom (Priče iz petlje) i Jessicom Goldberg (The Path), novu Netflixovu originalnu seriju stvorio je televizijski pisac Andrew Hinderaker.

Swank, koja ujedno služi i kao izvršna producentica ove serije, glumi Emmu Green, iskusnu zapovjednicu astronauta koja mora ostaviti muža i kćerku tinejdžera iza sebe da bi se upustila u revolucionarno putovanje koje će trajati nekoliko godina u dubokom svemirskom svemiru.

Away Season 1 Episode 1 od Septembra, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

U bliskoj budućnosti na Mars se šalje posadena svemirska letjelica. Za ovu visoku misiju okupljena je posada elitnih astronauta širom svijeta. Dolaze iz Sjedinjenih Država, Rusije, Kine, Indije i Velike Britanije. Ako sve pođe dobro, tri godine bit će udaljeni od mjesta koje zovu dom i ljudi koje vole. Za to vrijeme testirat će se njihovi odnosi i na Zemlji i u svemiru, dok se bore da ostanu živi i ostanu na tragu u ostvarenju najvažnijeg cilja čovječanstva. Svijet će gledati.

Od vizionara koji vam je donio Friday Night Lights i Parenthood dolazi epska, emotivna priča o ljubavi i žrtvi, u kojoj glumi dvostruka dobitnica Oscara Hilary Swank.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Hilary Swank, Josh Charles, Talitha Bateman, Ato Essandoh, Mark Ivanir, Ray Panthaki, Vivian Wu
Kreator: Jessica Goldberg, Andrew Hinderaker
Žanr: Drama, Sci-Fi, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave