Tuesday, April 13, 2021

Bad Therapy (2020) Trailer Filma

Rob Corddry i Alicia Silverstone u traileru dobivaju nekoliko prilično loših savjeta za brak za terapijsku komediju “Bad Therapy”.

U filmu također glumi Michaela Watkinsa (Jednorog, povremeni) kao Judy Small, terapeuta sumnjivih parova s upitnim prijedlozima.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Corddry i Silverstone igraju Boba i Susan, bračni par koji prolazi kroz posebno loš period. Ali kada potraže stručnu pomoć za popravljanje svog problematičnog braka, Bob i Susan ubrzo se suprotstavljaju jedno drugom.

Aisha Tyler, Sarah Shahi i Haley Joel Osment ko-zvijezde.

Film je režirao filmski redatelj, prvi puta glumljeni režiser William Teitler, a napisala ga je spisateljica “What Maisie Knew” Nancy Doyne, utemeljena na romanu “Judy Small”.

Bad Therapy Film u kinima od Aprila, 2020 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Ukratko:

Bračni par Bob i Susan Howard (Rob Corddry i Alicia Silverstone) odlučuju vidjeti bračnog savjetnika po imenu Judy Small (Michaela Watkins), koji se nedavno preselio u blizinu njihovog doma u Los Angelesu. Kad se Bob i Susan prvi put upoznaju s Judy, čini se da je kompetentna, inteligentna i pouzdana s popisom ostalih parova koje je uspješno tretirala bez incidenata. Ali Bob i Susanina posebna emocionalna dinamika pokretač je Judyinih mračnih i sukobljenih impulsa. Pretpostavljajući da ih vidi odvojeno, Judy ih suptilno postavlja u sukob i dovodi njihov brak do prekida u komično eskalirajućem nizu manipulacija.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Rob Corddry, Alicia Silverstone, Michaela Watkins, Aisha Tyler, Sarah Shahi. Haley Joel Osment, Dichen Lachman, David Paymer, Ginger Gonzaga, Anna Pniowsky
Redatelj: William Teitler
Scenarist: Nancy Doyne, Nancy Doyne
Žanr Filma: Komedija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Woman in the Window (2021) Trailer Filma

Amy Adams vjeruje da je mogla biti svjedokom ubojstva s prozora svog stana u...

Those Who Wish Me Dead (2021) Trailer Filma

Angelina Jolie spašava malog dječaka u prvoj službenoj najavi za "Those Who Wish Me...

Girls5eva Season 1 (2021) Trailer Serije

Sada već odrasle žene pop-grupe iz 90-ih okupile su se kako bi izvele povratak...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU