Tuesday, June 22, 2021

Barkskins Season 1 (2020) Trailer serije

Službeni cjelovečernji trailer objavljen je za nadolazeću limitiranu seriju National Geographica “Barkskins”, koja je adaptacija najprodavanijeg istoimenog povijesnog romana autorke Pulitzerove nagrade Annie Proulx (Brokeback Mountain, The Shipping News) ,

Na temelju misterije iz stvarnog života iza pokolja nad Francuskim i Engleskim doseljenicima iz 17. stoljeća koji su pokušavali uspostaviti novi život u “Novoj Francuskoj” (danas poznatoj kao sjeveroistočni dijelovi Kanade), drama u osam epizoda prikazuje snažan ansambl koji su vodili David Thewlis (Wonder Woman), Marcia Gay Harden (Newsroom), Aneurin Barnard (Dunkirk), James Bloor (Dunkirk), Christian Cooke (Point Blank), Thomas M. Wright (Most) i Zahn McClarnon (Fargo).

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Mini seriju je stvorio Elwood Reid (FX-ov The Bridge, SHO’s The Chi), a producent-redatelj David Slade (American Gods, NBC-ov Hannibal) režirao je prvu epizodu.

Barkskins Season 1 Episode 1 Maj, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

KRV. ZEMLJIŠTE. CARSTVO.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

BARKSKINS ispituje tajanstveni pokolj doseljenika u ogromnim i neumoljivim divljinama Nove Francuske iz 1690-ih, koji prijete da baci regiju u sveopći rat. Vjerojatno sumnja u – Engleze, Hudson Bay Company i bend Kanien’keha: ka (Iroquois), možda u kombinaciji s Englezima koji žele otjerati Francuze s teritorija – ali tko je ili što doveo ove doseljenike u takve tragičan kraj?

Nova ograničena serija National Geographic-a, BARKSKINS, koju je stvorio Elwood Reid i zasnovana na istoimenom romanu bestselera Annie Proulx, prevozi gledatelje na divlju granicu s kraja 17. stoljeća.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci:David Thewlis, Marcia Gay Harden, Aneurin Barnard, James Bloor, Christian Cooke, Thomas M. Wright. Zahn McClarnon, David Wilmot, Tallulah Haddon, Kaniehtiio (Tiio) Horn, Lily Sullivan
Kreator: David Slade (premiere episode)
Žanr: Drama, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU