Thursday, May 23, 2024

Becky (2020) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Komičar Kevin James baca svoju veselu osobu da u zvaničnom traileru za “Becky” glumio neonacista.

U ovom trileru o invaziji na kuće s mračnim zaokretom smiješni Kevin James glumi zastrašujućeg rasističkog razbojnika koji je upravo provalio u dom bespomoćnog bračnog para (igrali su ga Joel McHale i Amanda Brugel). On i njegova banda osuđenika traže poseban ukradeni ključ, samo da bi saznali da ga djevojčica po imenu Becky možda ima u svom posjedu.

Ono što ne znaju da je Becky, nije normalna djevojčica. Ona je neustrašiva i pametna vraga sa ozbiljnim pitanjima bijesa. I samo su je razljutili … stvarno, jako ludo.

Lulu Wilson, iz filmova “Annabelle: Stvaranje” i “Kuća proganjanja brda”, glumi Becky koja je bila bijesna i bijesna.

“Becky” režiraju Cary Murnion i Jonathan Milott, isti redateljski tim iza kultnih trilera “Cooties” i “Bushwick”.

Becky Film u kinima od Juna, 2020 !

Radnja Ukratko:

Spunky i buntovna, Becky (Lulu Wilson) doveo je u vikend bijeg u kući njezin otac Jeff (Joel McHale) u pokušaju da se ponovno poveže. Putovanje odmah skreće još gore kad skupina osuđenika u bijegu, predvođena nemilosrdnim Dominikom (Kevin James), iznenada napadne kuću na jezeru.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Lulu Wilson, Kevin James, Joel McHale, Amanda Brugel, Robert Maillet
Redatelj: Cary Murnion, Jonathan Milott
Scenarist: Nick Morris, Lane Skye
Žanr Filma: Triler, Ackija
Trajanje filma: 100 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave