Bel-Air Trailer novi moderni reboot 2022

Objavljen je službeni trailer za “Bel-Air”, novi moderni reboot klasičnog sitcoma “The Fresh Prince of Bel-Air” s Willom Smithom u glavnoj ulozi.

- Advertisement -

Izvršni producent Will Smith, ovo je mračnija i dramatična adaptacija kultne humoristične serije iz 90-ih koja definira kulturu koja je pokrenula glumačku karijeru Willa Smitha.

U ovoj ažuriranoj verziji, novopridošlica Jabari Banks preuzima ulogu “Willa”, mladog klinca sa zlobnih ulica Philadelphije koji dobiva priliku preseliti se u bogatu četvrt Los Angelesa Bel-Air kako bi živio sa svojim bogatim ujakom i njegovom obitelj.

Glumačka postava uključuje Adriana Holmesa kao “Ujka Philla” Banksa; Cassandra Freeman kao Vivian Banks; Olly Sholotan kao Carlton Banks; Coco Jones kao Hilary Banks; Akira Akbar kao Ashley Banks i Jimmy Akingbola kao Geoffrey.

Bel-Air Season 1 od Februara, 2022

Radnja serije ukratko

Smještena u modernu Ameriku, Peacockova nova jednosatna dramska serija BEL-AIR ponovno osmišljava voljeni sitcom Svježi princ od Bel-Aira kroz novi, dramatični pogled na Willovo komplicirano putovanje od ulica zapadne Philadelphije do dvorca Bel. -Air. Dok se ova dva svijeta sudaraju, Will (Jabari Banks) računa sa snagom druge šanse dok upravlja sukobima, emocijama i predrasudama svijeta koji je daleko drugačiji od jedinog kojeg je ikada poznavao.

Bel-Air Trailer Tv Series

Tv Series Detalji

Glavne uloge Glumci

Jabari Banks, Adrian Holmes, Cassandra Freeman, Olly Sholotan, Coco Jones, Akira Akbar, Jimmy Akingbola, Jordan L. Jones, Simone Joy Jones

Kreator

/

Žanr

Drama, Tv Series

Trajanje

/

Zemlja

USA

Objavio

IMDB

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...