Thursday, June 13, 2024

Belle (2021) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Charades u Francuskoj predstavio je prvu najavu za novi film pod nazivom Belle kojeg je snimio priznati, nagrađivani japanski redatelj animacije Mamoru Hosoda (od filmova Djevojčica koja je skočila kroz vrijeme, Ljetni ratovi, Vučja djeca, Dječak i zvijer, i Mirai). Kratki je naslov samo Belle (možda referenca na Ljepoticu i zvijer), ali puni naslov filma je Belle: Princeza od zmajeva i pjegica i trenutno se treba pojaviti u Japanu ovog lipnja.

Film govori o tinejdžerici koja živi između suvremenog Japana i virtualnog svijeta pod nazivom “U”. Priča je prati dok stječe novog prijatelja i “kreće na putovanje avantura i ljubavi u potrazi da postanu ono što uistinu jesu”. Još nije potvrđena nijedna glasovna uloga, a ovaj je teaser samo 30 sekundi, ali već izgleda veličanstveno.

Belle Film u kinima od Juna 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Novi film Mamoru Hosoda Belle prati Suzu, 17-godišnju srednjoškolku koja živi u seoskom selu s ocem. Godinama je samo sjena sebe. Jednog dana, Suzu ulazi u “U”, virtualni svijet od pet milijardi članova na mreži, i ona postaje Belle, svjetski poznata pjevačica. Belle se uskoro susreće s misterioznim bićem s kojim kreće na putovanje avantura i ljubavi u potrazi da postanu ono što uistinu jesu. Belle, inače poznatu i kao Belle: Princeza od zmajeva i pjegica ili izvorno Belle: Ryu do Sobakasu no Hime na japanskom jeziku, autor je i režirao je priznati japanski filmaš Mamoru Hosoda, iz filmova Digimon: The Movie, One Piece: Barun Omatsuri i Tajni otok, Djevojčica koja je preskočila vrijeme, Ljetni ratovi, Vučja djeca, Dječak i zvijer i Mirai ranije, kao i “Samurai Champloo”. Proizvodi se u studiju Chizu.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: /
Redatelj: Mamoru Hosoda
Scenarist: Mamoru Hosoda
Žanr Filma: Animacija, Avantura, Fantazija
Trajanje filma: /| Godina: 2021
Zemlja: Japan
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Belle:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave