Thursday, May 13, 2021

Belle (2021) Trailer Filma

Charades u Francuskoj predstavio je prvu najavu za novi film pod nazivom Belle kojeg je snimio priznati, nagrađivani japanski redatelj animacije Mamoru Hosoda (od filmova Djevojčica koja je skočila kroz vrijeme, Ljetni ratovi, Vučja djeca, Dječak i zvijer, i Mirai). Kratki je naslov samo Belle (možda referenca na Ljepoticu i zvijer), ali puni naslov filma je Belle: Princeza od zmajeva i pjegica i trenutno se treba pojaviti u Japanu ovog lipnja.

Film govori o tinejdžerici koja živi između suvremenog Japana i virtualnog svijeta pod nazivom “U”. Priča je prati dok stječe novog prijatelja i “kreće na putovanje avantura i ljubavi u potrazi da postanu ono što uistinu jesu”. Još nije potvrđena nijedna glasovna uloga, a ovaj je teaser samo 30 sekundi, ali već izgleda veličanstveno.

Belle Film u kinima od Juna 2021 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Filma Ukratko:

Novi film Mamoru Hosoda Belle prati Suzu, 17-godišnju srednjoškolku koja živi u seoskom selu s ocem. Godinama je samo sjena sebe. Jednog dana, Suzu ulazi u “U”, virtualni svijet od pet milijardi članova na mreži, i ona postaje Belle, svjetski poznata pjevačica. Belle se uskoro susreće s misterioznim bićem s kojim kreće na putovanje avantura i ljubavi u potrazi da postanu ono što uistinu jesu. Belle, inače poznatu i kao Belle: Princeza od zmajeva i pjegica ili izvorno Belle: Ryu do Sobakasu no Hime na japanskom jeziku, autor je i režirao je priznati japanski filmaš Mamoru Hosoda, iz filmova Digimon: The Movie, One Piece: Barun Omatsuri i Tajni otok, Djevojčica koja je preskočila vrijeme, Ljetni ratovi, Vučja djeca, Dječak i zvijer i Mirai ranije, kao i “Samurai Champloo”. Proizvodi se u studiju Chizu.

Detalji filma:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Glavne uloge Glumci: /
Redatelj: Mamoru Hosoda
Scenarist: Mamoru Hosoda
Žanr Filma: Animacija, Avantura, Fantazija
Trajanje filma: /| Godina: 2021
Zemlja: Japan
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Belle:

Stillwater (2021) Trailer Filma

Kad je njegova kćer iznenada uhićena zbog ubojstva i suoči se s dugotrajnom zatvorskom...

Lisey’s Story Season 1 (2021) Trailer Serije

Od izvršnog producenta J. J. Abramsa i hvaljenog čileanskog redatelja Pabla Larraina (o slavi...

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU