Thursday, June 13, 2024

Big Gold Brick Film Trailer 2022 Komedija sa Megan Fox, Andy Garcia, Emory Cohen

Share

- Advertisement -

Objavljen je službeni trailer za nadolazeću mračnu cerebralnu komediju “Big Gold Brick”, za koju su izvršni producenti Oscar Isaac i Kristen Wiig.

U psihodeličkoj satiri glume Andy Garcia, Emory Cohen, Megan Fox i Lucy Hale, a gostuje Oscar Isaac.

Emory Cohen (iz Brooklyna) glumi psihološki neuravnoteženog pisca koji, nakon slučajnog susreta sa zagonetnim poslovnim čovjekom s tajanstvenom prošlošću (kojeg glumi Andy Garcia), prihvaća posao da napiše njegovu biografiju. Neugodni pisac na kraju upoznaje biznismenove jednako čudne članove obitelji (Megan Fox i Lucy Hale) i njegove neobične suradnike (Oscar Isaac).

Film je napisao i režirao prvi filmski redatelj Brian Petsos, koji je prethodno snimio nekoliko kratkih filmova u kojima je glumio Oscar Isaac (Lightningface iz 2016. i Ticky Tacky iz 2014.).

Big Gold Brick Film u kinima od Februara 2022 !

Radnja Filma Ukratko

BIG GOLD BRICK pripovijeda priču o mladom piscu Samuelu Listonu i njegovim iskustvima s Floydom Deverauxom, zagonetnim sredovječnim ocem dvoje djece koji je angažirao Samuela da napiše svoju biografiju. Ali okolnosti koje su dovele do ovakvog dogovora su poprilično začuđujuće — a napori da se napiše biografija brzo su zaustavljeni haosom koji je uslijedio u ovom mračnom komičnom filmu koji mijenja žanrove.

Trailer Filma

Detalji filma

Glavne uloge Glumci

Andy Garcia, Emory Cohen, Megan Fox, Lucy Hale, Oscar Isaac, Leonidas Castrounis, Shiloh Fernandez, Frederick Schmidt

Žanr Filma

Komedija, Fantazija, Filmovi 2021

Redatelj

Brian Petsos

Scenarist

Brian Petsos

Trajanje filma

2h 12min | Godina: 2022

Zemlja:

USA

Oficijalni Sajt

IMDB

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave