Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriBiggie: I Got a Story to Tell (2021) Trailer Filma

Biggie: I Got a Story to Tell (2021) Trailer Filma

- Advertisement -

Netflix je otkrio prvi službeni trailer za Biggie: I Got A Story To Tell, novi glazbeni dokumentarac koji je snimio redatelj Emmett Malloy, a koji sadrži slogan: “Svaka legenda ima priču o porijeklu.” Ovaj dokumentarni film sadrži rijetke snimke koje je snimio najbolji prijatelj Christophera Wallacea, Damion “D-Roc” Butler, i intervjue s njegovim najbližim prijateljima i obitelji, otkrivajući stranu Biggie Smallsa koju svijet nikada nije znao.

Wallace je rođen i odrastao u Brooklynu u New Yorku, a najpoznatiji je pod umjetničkim imenima Notorious B.I.G., Biggie Smalls ili jednostavno Biggie, poznati američki reper i tekstopisac. Ukorijenjen u njujorškoj rap sceni i gangsta rap tradiciji, smatra se jednim od najvećih repera svih vremena. Tragično je ubijen u 24. godini 1997. godine na promotivnoj turneji u Kaliforniji. Čini se da bi to mogao biti izvrstan dokument koji dublje kopa u njegovu životnu priču nego ikad prije. Pogledajte u nastavku.

- Advertisement -

Biggie: I Got a Story to Tell Film u kinima od Marta 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Uslijed ulaska Notorious BIG-a u Rock and Roll Hall of Fame i uoči 50. rođendana, Biggie: I Got A Story To Tell nudi novi pogled na jedan od najvećih, najkvalitetnijih utjecajni reperi svih vremena onih koji su ga najbolje poznavali. Napravljen u suradnji s Biggievim imanjem, I Got A Story To Tell intimna je izvedba čovjeka čiji je brzi uspon i tragični kraj u središtu rap nauka već više od dvadeset godina.

U režiji Emmetta Malloya, ovaj intimni dokumentarac sadrži rijetke snimke koje je snimio njegov najbolji prijatelj Damion “D-Roc” Butler i nove intervjue s najbližim prijateljima i obitelji, otkrivajući stranu Christophera Wallacea koju svijet nikada nije poznavao. Režiju “I Got Story Story” režirao je američki producent / filmaš Emmett Malloy (iz filma “Malloys”), redatelj igranih filmova Bijele pruge pod velikim bijelim sjevernim svjetlima, Big Easy Express, Out Cold, Fair Bits i The Tribes Palosa Verdesa, kao i tone drugih glazbenih spotova. Izvršni su producenti Sean Combs, Voletta Wallace, Mark Pitts, Stanley Buchthal i Emmett i Brendan Malloy.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: The Notorious B.I.G.
Redatelj: Emmett Malloy
Scenarist: /
Žanr Filma: Dokumentarni
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Biggie: I Got a Story to Tell Film:

- Advertisement -