Sunday, June 16, 2024

Black Friday (2021) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Objavljen je službeni trailer za “Black Friday”, novu zombi horor komediju u kojoj glume zvijezda “Zlih mrtvaca” Bruce Campbell, glumac “Final Destination” Devon Sawa, glumica iz “Panovog labirinta” Ivana Baquero, zvijezda “Spawn” Michael Jai White, glumac iz serije “Super 8” Ryan Lee i Stephen Peck.

Radnja filma odvija se na Dan zahvalnosti i usredotočuje se na šaroliku skupinu zaposlenika trgovine igračkama. Iako se već osjećaju jadno zbog rada na najprometnijem trgovačkom danu u godini, radnici u trgovinama igračaka nađu se u velikoj opasnosti kada se slučajni kupci iznenada počnu pretvarati u horde zombija koji jedu meso.

Redatelj Casey Tebo (Steven Tyler: Out on a Limb) režirao je horor komediju prema scenariju pridošlice Andyja Greskoviaka.

Black Friday Film u kinima od Novembra 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Na Dan zahvalnosti, grupa nezadovoljnih zaposlenika trgovine igračkama nevoljko dolazi na posao kako bi otvorili trgovinu u ponoć za najprometniji dan u godini za kupnju. U međuvremenu, vanzemaljski parazit pada na Zemlju u meteoru. Ova skupina neprilagođenih predvođena upraviteljem trgovine Jonathanom (Bruce Campbell) i dugogodišnjim zaposlenikom Kenom (Devon Sawa) ubrzo se zatekne u borbi protiv horda blagdanskih kupaca koji su pretvoreni u monstruozna stvorenja koja su pakleno sklona ubilačkom divljanju na Crni petak.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Bruce Campbell, Devon Sawa, Ivana Baquero, Michael Jai White, Ryan Lee, Stephen Peck
Redatelj: Casey Tebo
Scenarist: Andy Greskoviak
Žanr Filma: Komedija, Horor, Filmovi 2021
Trajanje filma: 1h 24min | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Black Friday Trailer Filma:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave