Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriBlack Is King (2020) Trailer Filma

Black Is King (2020) Trailer Filma

- Advertisement -

Disney je objavio službeni trailer za “Black Is King”, novi eksperimentalni glazbeni-video film renomirane glazbene kuće Beyonce.

Pobjednik Grammyja režira, piše, zvijezde i producira ovaj avangardni “vizualni album”, za koji je rekao da je inspiriran “lekcijama” Disneyjevog klasičnog animiranog filma “Kralj lavova”. (Beyonce je nedavno posudila glas Nali u hit-remakeu “Lion Kinga” za 2019. godinu.)

- Advertisement -

Stvoren u sastavu i ekipi raznih umjetnika, glazbeni film crpi veliku inspiraciju iz kulturne povijesti afričkih Bogova i kraljeva, jer se čini da je dio (ili barem djelomično) nastajanja crno-umjetničkog pokreta onoga što jest poznat kao “Afrofuturizam”.

Black Is King Film u kinima od Jula, 2020 !

Radnja Ukratko:

Ovaj vizualni album Beyonce reimentira lekcije “Kralja lavova” za današnje mlade kraljeve i kraljice u potrazi za vlastitim krunama. Film je bio u produkciji jednu godinu s ulogom i ekipom koji predstavljaju raznolikost i povezanost.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Beyoncé
Redatelj: Beyoncé
Scenarist: Beyoncé
Žanr Filma: Music
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -