Wednesday, June 19, 2024

Black Is King (2020) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Disney je objavio službeni trailer za “Black Is King”, novi eksperimentalni glazbeni-video film renomirane glazbene kuće Beyonce.

Pobjednik Grammyja režira, piše, zvijezde i producira ovaj avangardni “vizualni album”, za koji je rekao da je inspiriran “lekcijama” Disneyjevog klasičnog animiranog filma “Kralj lavova”. (Beyonce je nedavno posudila glas Nali u hit-remakeu “Lion Kinga” za 2019. godinu.)

Stvoren u sastavu i ekipi raznih umjetnika, glazbeni film crpi veliku inspiraciju iz kulturne povijesti afričkih Bogova i kraljeva, jer se čini da je dio (ili barem djelomično) nastajanja crno-umjetničkog pokreta onoga što jest poznat kao “Afrofuturizam”.

Black Is King Film u kinima od Jula, 2020 !

Radnja Ukratko:

Ovaj vizualni album Beyonce reimentira lekcije “Kralja lavova” za današnje mlade kraljeve i kraljice u potrazi za vlastitim krunama. Film je bio u produkciji jednu godinu s ulogom i ekipom koji predstavljaju raznolikost i povezanost.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Beyoncé
Redatelj: Beyoncé
Scenarist: Beyoncé
Žanr Filma: Music
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave