Thursday, July 25, 2024

Blindspotting Season 1 (2021) Trailer Serije

Share

- Advertisement -

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću originalnu seriju STARZ temeljenu na filmu “Blindspotting” iz 2018. Rafaela Casala i Daveeda Diggsa.

Serija služi kao nastavak lika Ashley Jasmine Cephas Jones. Ona je radnička majka dječaka koji živi u Oaklandu.

Rafael Casal ponavlja ulogu Milesa iz originalnog filma. Miles je Ashleyin 12-godišnji partner i otac njihova sina Seana. Kad Miles bude uhićen i poslan u zatvor, Ashley je prisiljena preseliti se s Milesovom majkom. Ovdje je glumi dobitnica Oscara i Emmyja Helen Hunt.

Dajuci glazbu u dramske i komične situacije, “Blindspotting: serija” polusatni je direktor drame u produkciji Casal i Diggsa, a Casal služi kao showrunner.

Blindspotting Season 1 Episode 1 od Juna, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

BLINDSPOTTING se usredotočuje na Ashley, koja gura sebe u životu srednje klase u Oaklandu, sve dok Miles, njezin 12-godišnji partner i otac njihovog sina, iznenada nije u zatvoru, što joj ostavlja da kreće kaotičnom i šaljivom egzistencijalnom krizom kad je prisiljena preseliti kod Milesove majke i polusestre

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Jasmine Cephas Jones, Rafael Casal, Helen Hunt, Ziggy Baitinger, Leland Orser, Ginger Gonzaga, Daveed Diggs
Kreator: /
Žanr: Comedy, Drama, Krimi,Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave