Monday, June 21, 2021

Bliss (2021) Trailer Filma

Bliss Film (2021) Owen Wilson i Salma Hayek žive u simuliranom svijetu. Pitanje je, što je simulirano, a što je uistinu stvarno?

Od Mikea Cahilla, scenarista i redatelja kultnih znanstveno-fantastičnih trilera “Another Earth” i “I Origins”, dolazi novi znanstveno-fantastični triler za Amazon Prime Video, u kojem Owen Wilson glumi neostvarenog policajca koji je pristao sudjelujte u novom znanstvenom eksperimentu proširene stvarnosti gdje se može živjeti u novoj stvarnosti ružičaste boje.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Salma Hayek glumi neuroznanstvenicu koja stoji iza revolucionarnih istraživanja. Ona se također pojavljuje u Wilsonovom simuliranom svijetu kao lijepa zavodnica koja ga pokušava uvjeriti da zaboravi svoju prošlost i samo se podvrgne njegovoj novoj stvarnosti.

“Blaženstvo” je treći igrani film Mikea Cahilla, a u njemu glume i Nesta Cooper, Jorge Lendeborg Jr., Joshua Leonard i Bill Nye (Science Guy).

Bliss Film u kinima od Februara, 2021 !

Radnja Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Neispunjeni muškarac (Owen Wilson) i tajanstvena žena (Salma Hayek) vjeruju da žive u simuliranoj stvarnosti, ali kad njihov novootkriveni svijet ‘BLISS’ počne krvariti u ‘RUŽNI’ svijet, oni moraju odlučiti što je stvarno i gdje uistinu pripadati.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Owen Wilson, Salma Hayek, Nesta Cooper, Jorge Lendeborg Jr., Joshua Leonard, Madeline Zima, Ronny Chieng, DeRon Horton, Steve Zissis, Bill Nye
Redatelj: Mike Cahill
Scenarist: Mike Cahill
Žanr Filma: Drama, Sci-Fi
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

Pig (2021) Trailer Filma

Nicolas Cage razbarušeni je lovac na tartufe u ovom prvom traileru za ovaj ekscentrični...

The Shrink Next Door Season 1 (2021) Trailer Serije

Will Ferrell obraća se Paulu Ruddu za pomoć u prvoj službenoj najavi za novu,...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU