Blood Red Sky (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvi službeni teaser za Netflixov novi njemački horor triler “Blood Red Sky”, u kojem glume Peri Baumeister (Posljednje kraljevstvo), Roland Moller (Atomic Blonde) i Dominic Purcell (DC’s Legends of Tomorrow).

- Advertisement -

Skupina terorista dobiva više od onoga za što su se dogovorili kada otmu međunarodni let, da bi kasnije otkrili da je među putnicima smrtonosni vampir.

Triler Netflix smješten je gotovo u cijelosti na prekooceanski prekonoćni let koji putuje od Berlina do New Yorka. Kad teroristi pokušaju oteti avion, majka s tamnom tajnom (ovdje je glumi Baumeister) mora zaštititi svog malog sina na jedini način na koji ona zna – otkrivajući da je moćan vampir.

Film horora nastao je u scenariju i u režiji njemačkog filmaša Petera Thorwartha, koji je zajedno s njemačkim političkim trilerom “Talas” napisao 2008. Thorwarth je također napisao i režirao njemačku kriminalističku komediju “Posljednji policajac” i “Nije moj dan”.

Blood Red Sky Film u kinima od Jula 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Žena s misterioznom bolešću prisiljena je na akciju kada skupina terorista pokuša oteti prekooceanski let preko noći. Kako bi zaštitila svog sina, morat će otkriti mračnu tajnu i osloboditi unutarnju nemani za koju se borila da se sakrije.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Peri Baumeister, Roland Moller, Dominic Purcell, Chidi Ajufo, Alexander Scheer, Graham McTavish
Redatelj: Peter Thorwarth
Scenarist: Stefan Holtz, Peter Thorwarth
Žanr Filma: Akcija, Horor, Triler, Filmovi 2021
Trajanje filma: 2h | Godina: 2021
Zemlja: Germany, United States
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...