Saturday, June 15, 2024

Blood Red Sky (2021) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Pogledajte prvi službeni teaser za Netflixov novi njemački horor triler “Blood Red Sky”, u kojem glume Peri Baumeister (Posljednje kraljevstvo), Roland Moller (Atomic Blonde) i Dominic Purcell (DC’s Legends of Tomorrow).

Skupina terorista dobiva više od onoga za što su se dogovorili kada otmu međunarodni let, da bi kasnije otkrili da je među putnicima smrtonosni vampir.

Triler Netflix smješten je gotovo u cijelosti na prekooceanski prekonoćni let koji putuje od Berlina do New Yorka. Kad teroristi pokušaju oteti avion, majka s tamnom tajnom (ovdje je glumi Baumeister) mora zaštititi svog malog sina na jedini način na koji ona zna – otkrivajući da je moćan vampir.

Film horora nastao je u scenariju i u režiji njemačkog filmaša Petera Thorwartha, koji je zajedno s njemačkim političkim trilerom “Talas” napisao 2008. Thorwarth je također napisao i režirao njemačku kriminalističku komediju “Posljednji policajac” i “Nije moj dan”.

Blood Red Sky Film u kinima od Jula 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Žena s misterioznom bolešću prisiljena je na akciju kada skupina terorista pokuša oteti prekooceanski let preko noći. Kako bi zaštitila svog sina, morat će otkriti mračnu tajnu i osloboditi unutarnju nemani za koju se borila da se sakrije.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Peri Baumeister, Roland Moller, Dominic Purcell, Chidi Ajufo, Alexander Scheer, Graham McTavish
Redatelj: Peter Thorwarth
Scenarist: Stefan Holtz, Peter Thorwarth
Žanr Filma: Akcija, Horor, Triler, Filmovi 2021
Trajanje filma: 2h | Godina: 2021
Zemlja: Germany, United States
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave