Monday, October 18, 2021
HomeTraileriBloodshot (2020) Trailer Filma

Bloodshot (2020) Trailer Filma

-

Vin Diesel je nedavno uskrsli super-vojnik u prvom službenom traileru za Sonyjev nadolazeći superherojski film “Bloodshot”.

Temeljen na istoimenom popularnom nizu popularnih stripova iz 90-ih iz Valiant Comics, u filmu glumi Diesel kao Ray Garrison, ubijenog vojnika, kojeg, nakon što je ubijen u akciji, oživljavaju korporativni znanstvenici pomoću nanotehnologije. S implantiranim mikro-nano-računalima koja teku u njegovom krvotoku, Garrison se pretvara u super-plaćenika s moćima regeneracije i promjenom oblika.

Sada prolazeći Bloodshotom, pokušava ukloniti svoja prošla sjećanja koja je korporacija RST izbrisala i izmijenila. Uskoro se upušta u osvetu kad se iznenada sjeti čovjeka koji je ubio njegovu ženu. Problem je u tome što njegova sjećanja nisu uvijek pouzdana.

Osim Diesela, u filmu glumi i Guy Pearce (Iron Man 3), Eiza Gonzalez (Baby Driver), Sam Heughan (Starz’s Outlander), Toby Kebbell (Kong: Skull Island) i Lamorne Morris (TV New Girl).

Umjetnički vizualni efekt, prvi performans redatelja Davida S.F. Wilson je film režirao prema scenariju Jeffa Wadlowa (Kick-Ass 2) i Eric Heisserera (Dolazak).

Bloodshot Film u kinima od Februar, 2020 !

Radnja Ukratko:

Zasnovan na bestseleru Valiant stripa, Vin Diesel glumi Raya Garrisona, vojnika koji je nedavno ubijen u akciji i oživljen kao superheroj BLOODSHOT korporacije RST. S vojskom nanotehnologije u venama, on je nezaustavljiva sila – jači nego ikad i sposoban je zacijeliti u trenu. Ali u kontroli svog tijela, tvrtka se nadimala nad njegovim umom i sjećanjima. Ray sada ne zna što je stvarno, a što nije – ali na misiji je da to otkrije.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Vin Diesel, Guy Pearce, Eiza Gonzalez, Sam Heughan, Toby Kebbell, Lamorne Morris, Talulah Riley, Johannes Haukur Johannesson, Siddharth Dhananjay
Redatelj: Dave Wilson
Scenarist: Yvel Guichet, Eric Heisserer
Žanr Filma: Akcija, Drama, Fantazija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Ostanite Povezani

210FansLike
6,479FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest posts