Monday, March 1, 2021

Body Brokers (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za “Body Brokers”, novi kriminalistički film u kojem glume Jack Kilmer (The Stanford Prison Experiment), Michael Kenneth Williams (The Wire), Alice Englert (Top of the Lake), Jessica Rothe (Happy Death Day) s Frankom Grillom (Sivi) i oskarovkom Melisom Leo (Borac).

Mladi oporavljeni narkoman s ulice počinje raditi za karizmatičnog poduzetnika iz LA-a koji vodi mračni program liječenja od droga koji je potajno prevara za zaradu novca.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Na temelju istinitih događaja, film je napisao i režirao John Swab, koji je prethodno snimio kriminalistički triler Ron Perlman-Michael Pitt u glavnoj ulozi “Run with the Hunted”.

Body Brokers Film u kinima od Februara, 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Utah i Opal (Jack Kilmer i Alice Englert) narkomani su koji žive na ulicama ruralnog Ohaja, sve dok ih naizgled slučajan susret s zagonetnim Woodom ne odvede u Los Angeles na liječenje od droga. Čini se da Utah pronalazi prisebnost uz pomoć psihijatra centra za liječenje, dr. White (Melissa Leo) i tehnološkog interesa, May (Jessica Rothe). Ubrzo doznaju da je liječenje drogom samo pokriće za grabežljiv posao, tražeći ovisnike da regrutiraju druge ovisnike.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Jack Kilmer, Michael Kenneth Williams, Frank Grillo, Melissa Leo, Alice Englert, Jessica Rothe, Thomas Dekker, Peter Greenen
Redatelj: John Swab
Scenarist: John Swab
Žanr Filma: Krimi, Triler
Trajanje filma: 111 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Body Brokers Trailer Filma :

Shadow and Bone Season 1 (2021) Trailer Serije

Netflix je objavio službenu najavu za "Shadow and Bone", nudeći prvi pogled na novu...

The One Season 1 (2021) Trailer Serije

"The One" nova je Netflixova originalna serija za koju je objavljen službeni trailer. Serija...

Senior Moment (2021) Trailer Filma

William Shatner stariji je građanin kojem je vozačka dozvola suspendirana u laganoj komediji "Senior...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU