Thursday, May 13, 2021

Body Brokers (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za “Body Brokers”, novi kriminalistički film u kojem glume Jack Kilmer (The Stanford Prison Experiment), Michael Kenneth Williams (The Wire), Alice Englert (Top of the Lake), Jessica Rothe (Happy Death Day) s Frankom Grillom (Sivi) i oskarovkom Melisom Leo (Borac).

Mladi oporavljeni narkoman s ulice počinje raditi za karizmatičnog poduzetnika iz LA-a koji vodi mračni program liječenja od droga koji je potajno prevara za zaradu novca.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Na temelju istinitih događaja, film je napisao i režirao John Swab, koji je prethodno snimio kriminalistički triler Ron Perlman-Michael Pitt u glavnoj ulozi “Run with the Hunted”.

Body Brokers Film u kinima od Februara, 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Utah i Opal (Jack Kilmer i Alice Englert) narkomani su koji žive na ulicama ruralnog Ohaja, sve dok ih naizgled slučajan susret s zagonetnim Woodom ne odvede u Los Angeles na liječenje od droga. Čini se da Utah pronalazi prisebnost uz pomoć psihijatra centra za liječenje, dr. White (Melissa Leo) i tehnološkog interesa, May (Jessica Rothe). Ubrzo doznaju da je liječenje drogom samo pokriće za grabežljiv posao, tražeći ovisnike da regrutiraju druge ovisnike.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Jack Kilmer, Michael Kenneth Williams, Frank Grillo, Melissa Leo, Alice Englert, Jessica Rothe, Thomas Dekker, Peter Greenen
Redatelj: John Swab
Scenarist: John Swab
Žanr Filma: Krimi, Triler
Trajanje filma: 111 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Body Brokers Trailer Filma :

Stillwater (2021) Trailer Filma

Kad je njegova kćer iznenada uhićena zbog ubojstva i suoči se s dugotrajnom zatvorskom...

Lisey’s Story Season 1 (2021) Trailer Serije

Od izvršnog producenta J. J. Abramsa i hvaljenog čileanskog redatelja Pabla Larraina (o slavi...

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU