Boo, Bitch Trailer Serije 2022

Pogledajte službeni trailer za novu Netflixovu tinejdžersku natprirodnu humorističnu seriju “Boo, Bitch”, u kojoj glumi zvijezda filma “To All the Boys” Lana Condor kao nedavno preminula tinejdžerica koja je sada duh koji hoda i govori. A jedini način na koji može nastaviti “živjeti” je ako postane slavnija u smrti nego u životu.

- Advertisement -

Srednjoškolac želi provesti noćni izlazak kako bi se opustio. Ali njezini planovi se obrušavaju kada doživi nesreću i sljedećeg jutra probudi se kao duh.

Također glume Zoe Margaret Colletti, Mason Versaw, Aparna Brielle, Jami Alix, Jason Genao i Reid Miller, originalna Netflixova serija dolazi od Lauren Iungerich, ko-kreatorice popularne Netflixove tinejdžerske humoristične serije “On My Block”.

Boo, Bitch Season 1 od Jula, 2022

Radnja serije ukratko

Tijekom jedne noći, maturantica, koja je svoj život živjela sigurno ispod radara, iskoristi priliku da promijeni svoju priču i počne živjeti epskim životom, da bi sljedećeg jutra saznala da je majka– kralj duh.

Boo, Bitch Season 1 Tv series

Tv Series Detalji

Glavne uloge Glumci

Lana Condor, Zoe Margaret Colletti, Mason Versaw, Aparna Brielle, Jami Alix, Jason Genao, Reid Miller, Conor Husting, Alyssa Jirrels, Nikki Castillo

Kreator

/

Žanr

Komedija, Tv Series

Trajanje

/

Zemlja

USA

Objavio

IMDB

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...