Thursday, March 4, 2021

Boogie Film 2021 Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za “Boogie”, u kojem glumi pridošlica Taylor Takahashi kao Alfred “Boogie” Chin, nadareni srednjoškolski košarkaš u Queensu u New Yorku koji mora prevladati značajne izazove i neumoljivi pritisak svoje obitelji kako bi sebi zaradio pristojnu stipendiju za fakultetsku košarku.

Od poznatog ugostitelja, osobnosti u hrani i najprodavanijeg autora Eddie Huang, čiji je život osnova ABC-ovog sitcoma “Fresh Off the Boat”, svoj je dugometražni redateljski debi o azijsko-američkoj srednjoškolskoj zvijezdi sportašu koji sanja postati profesionalni košarkaš.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U filmu, koji je također napisao Huang, glume Taylour Paige (Crno dno Ma Rainey), Jorge Lendeborg Jr. (Spider-Man: Povratak kući), Pamelyn Chee (Beyond Skyline), Perry Yung (Warrior) i reper Pop Smoke .

Boogie Film u kinima od Marta, 2021 !

Radnja Ukratko:

Od priznatog pisca, producenta i ugostitelja Eddieja Huanga dolazi njegov redateljski prvijenac BOOGIE, priča o punoljetnosti Alfreda “Boogie” China, košarkaškog fenomena koji živi u Queensu u New Yorku, a koji sanja da jednog dana zaigra u NBA-u. Iako roditelji vrše pritisak da se usredotoči na stjecanje stipendije za elitni fakultet, Boogie mora pronaći način za navigaciju novom djevojkom, srednjom školom, protivnicima na terenu i teretom očekivanja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: aylor Takahashi, Taylour Paige, Jorge Lendeborg Jr., Pamelyn Chee, Perry Yung, Mike Moh, Alexa Mareka, Domenick Lombardozzi, Pop Smoke
Redatelj: Eddie Huang
Scenarist: Eddie Huang
Žanr Filma: Drama
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Tom Clancy’s Without Remorse (2021) Trailer Filma

Michael B. Jordan kreće u opaki lov na osvetu u prvoj službenoj najavi za...

Thunder Force (2021) Trailer Filma

Melissa McCarthy i Octavia Spencer igraju dvoje novoformiranih superheroja u prvoj službenoj najavi za...

Voyagers (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni teaser za "Voyagers", koji nudi prvi pogled na novi znanstveno-fantastični svemirski triler...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU