Tuesday, May 11, 2021

Boogie Film 2021 Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za “Boogie”, u kojem glumi pridošlica Taylor Takahashi kao Alfred “Boogie” Chin, nadareni srednjoškolski košarkaš u Queensu u New Yorku koji mora prevladati značajne izazove i neumoljivi pritisak svoje obitelji kako bi sebi zaradio pristojnu stipendiju za fakultetsku košarku.

Od poznatog ugostitelja, osobnosti u hrani i najprodavanijeg autora Eddie Huang, čiji je život osnova ABC-ovog sitcoma “Fresh Off the Boat”, svoj je dugometražni redateljski debi o azijsko-američkoj srednjoškolskoj zvijezdi sportašu koji sanja postati profesionalni košarkaš.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U filmu, koji je također napisao Huang, glume Taylour Paige (Crno dno Ma Rainey), Jorge Lendeborg Jr. (Spider-Man: Povratak kući), Pamelyn Chee (Beyond Skyline), Perry Yung (Warrior) i reper Pop Smoke .

Boogie Film u kinima od Marta, 2021 !

Radnja Ukratko:

Od priznatog pisca, producenta i ugostitelja Eddieja Huanga dolazi njegov redateljski prvijenac BOOGIE, priča o punoljetnosti Alfreda “Boogie” China, košarkaškog fenomena koji živi u Queensu u New Yorku, a koji sanja da jednog dana zaigra u NBA-u. Iako roditelji vrše pritisak da se usredotoči na stjecanje stipendije za elitni fakultet, Boogie mora pronaći način za navigaciju novom djevojkom, srednjom školom, protivnicima na terenu i teretom očekivanja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: aylor Takahashi, Taylour Paige, Jorge Lendeborg Jr., Pamelyn Chee, Perry Yung, Mike Moh, Alexa Mareka, Domenick Lombardozzi, Pop Smoke
Redatelj: Eddie Huang
Scenarist: Eddie Huang
Žanr Filma: Drama
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

The Green Knight (2021) Trailer Filma

Pogledajte službenu cjelovečernju najavu za nadolazeći srednjovjekovni fantastični film "The Green Knight", koji se...

Fatherhood (2021) Trailer Filma

Komičar Kevin Hart bavi se svakodnevnim borbama oko roditeljstva malog djeteta u prvom službenom...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU