Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriBoys State (2020) Trailer Filma

Boys State (2020) Trailer Filma

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer za nadolazeći politički srednjoškolski dokumentarac “Boys State”, koji je ponio Velike nagrade žirija za najbolji dokumentarac na ovogodišnjem filmskom festivalu Sundance.

Od poznatih filmaša dokumentarnih filmova Jessea Mossa i Amande McBaine (The Overnirers), film kronira godišnji program političkih vježbi u Austinu u Teksasu, u kojem se tisuću srednjoškolaca okuplja kako bi izveli ismijanu utrku gubernatora.

- Advertisement -

Postoji nekoliko kandidata za tinejdžere, svaki s različitim stilovima i metodama kampanje. Promatramo kako ulaze u burnu političku utrku, nabijenu burnom raspravom i bijesnim hormonima.

Boys State Film u kinima od August, 2020 !

Radnja Ukratko:

Senzacionalni dobitnik velike nagrade žirija za dokumentarni film na ovogodišnjem filmskom festivalu u Sundanceu, BOYS STATE divlje je zabavan i neprestano otkriva uranjanje u tjedan godišnji program u kojem se tisuću seniorskih srednjoškolaca okuplja za detaljnu vještinu vježbe: zgrada za vlastitu državnu vladu.

Redatelji Jesse Moss i Amanda McBaine pomno prate eskalirajuće tenzije koje nastaju u posebno zavidnoj utrci gubernatora, obuku svojih kamera na nezaboravnim tinejdžerima poput Bena, Reaganovog lukavog konzervativca koji prepuno samopouzdanja usprkos osobnim neuspjesima i Stevena, progresivnog, dijete meksičkih doseljenika koje stoji usred svojih uvjerenja usred crvenog mora. U tom su procesu stvorili složen portret suvremene američke muškosti, kao i mikrokozmos naše često raspirujuće nacionalne političke podjele koja ipak uspijeva usaditi sjeme nade.

Detalji filma:

Redatelj: Amanda McBaine, Jesse Moss
Žanr Filma: Dokumentarac
Trajanje filma: 109 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -