Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriBreach (2020) Trailer Filma

Breach (2020) Trailer Filma

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer za indie znanstveno-fantastični triler “Breach”, u kojem glume Bruce Willis (Umri muški), Thomas Jane (Prostranost) i Rachel Nichols (Continuum).

Film je smješten u postapokaliptičnu budućnost gdje se ljudska populacija prevezla na novi planet s umiruće Zemlje. Teretni svemirski brod koji je prevozio posljednje preživjele ljude upravo je započeo dugo šestomjesečno putovanje kroz prostor i vrijeme. Ali kad putnici otkriju da je misteriozni napadač vanzemaljaca zarazio članove posade, oni ih planiraju izbaciti i ubiti.

- Advertisement -

Uz Willisa, Jane i Nicholsa, u glumačkoj postavi još su Callan Mulvey (Batman protiv Supermana), Timothy V. Murphy (TV Snowpiercer), Johnny Messner (Suze sunca), Cody Kearsley (Riverdale) i Kassandra Clementi ( NEstvarno).

Film “Breach” režirao je John Suits koji je prethodno režirao triler nadahnut stripom “The Scribbler” i znanstveno-fantastične trilere “Pandemic” i “3022”. Suits je nedavno režirao i komercijalnu kampanju DieHard Batteries koja Brucea Willisa prikazuje kao Johna McClanea.

Breach Film u kinima od Decembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

Na vrhuncu očinstva, mlađi mehaničar koji se nalazio na međuzvjezdanoj barci do Nove Zemlje mora nadmudriti zlonamjerni kozmički teror namijenjen korištenju svemirskog broda kao oružja.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Bruce Willis, Thomas Jane, Rachel Nichols, Callan Mulvey, Timothy V. Murphy, Johnny Messner, Cody Kearsley, Kassandra Clementi
Redatelj: John Suits
Scenarist: Edward Drake, Corey Large
Žanr Filma: Akcija, Sci-Fi
Trajanje filma: /
Zemlja: Canada
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -