Friday, March 5, 2021

Breach (2020) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za indie znanstveno-fantastični triler “Breach”, u kojem glume Bruce Willis (Umri muški), Thomas Jane (Prostranost) i Rachel Nichols (Continuum).

Film je smješten u postapokaliptičnu budućnost gdje se ljudska populacija prevezla na novi planet s umiruće Zemlje. Teretni svemirski brod koji je prevozio posljednje preživjele ljude upravo je započeo dugo šestomjesečno putovanje kroz prostor i vrijeme. Ali kad putnici otkriju da je misteriozni napadač vanzemaljaca zarazio članove posade, oni ih planiraju izbaciti i ubiti.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Uz Willisa, Jane i Nicholsa, u glumačkoj postavi još su Callan Mulvey (Batman protiv Supermana), Timothy V. Murphy (TV Snowpiercer), Johnny Messner (Suze sunca), Cody Kearsley (Riverdale) i Kassandra Clementi ( NEstvarno).

Film “Breach” režirao je John Suits koji je prethodno režirao triler nadahnut stripom “The Scribbler” i znanstveno-fantastične trilere “Pandemic” i “3022”. Suits je nedavno režirao i komercijalnu kampanju DieHard Batteries koja Brucea Willisa prikazuje kao Johna McClanea.

Breach Film u kinima od Decembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Na vrhuncu očinstva, mlađi mehaničar koji se nalazio na međuzvjezdanoj barci do Nove Zemlje mora nadmudriti zlonamjerni kozmički teror namijenjen korištenju svemirskog broda kao oružja.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Bruce Willis, Thomas Jane, Rachel Nichols, Callan Mulvey, Timothy V. Murphy, Johnny Messner, Cody Kearsley, Kassandra Clementi
Redatelj: John Suits
Scenarist: Edward Drake, Corey Large
Žanr Filma: Akcija, Sci-Fi
Trajanje filma: /
Zemlja: Canada
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Made for Love Season 1 (2021) Trailer Serije

Zvijezdi "Palm Springs" Cristin Milioti ugrađen je s čipom za praćenje u prvom službenom...

Tom Clancy’s Without Remorse (2021) Trailer Filma

Michael B. Jordan kreće u opaki lov na osvetu u prvoj službenoj najavi za...

Thunder Force (2021) Trailer Filma

Melissa McCarthy i Octavia Spencer igraju dvoje novoformiranih superheroja u prvoj službenoj najavi za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU