Monday, June 21, 2021

Breaking News In Yuba County (2021) Trailer Filma

Oskarovka Allison Janney nesretna je i usamljena prigradska domaćica koja voli biti u središtu pozornosti kad je priča o njezinu iznenada nestalom suprugu izazvala medijsku vatru u njezinom malom gradu.

Od Tatea Taylora, redatelja “Pomoći”, “Djevojke u vlaku” i “Diži se”, dolazi ova jeziva kriminalistička komedija u kojoj glumi zvjezdana glumačka postava u kojoj su Janney, Mila Kunis, Awkwafina, Regina Hall, Wanda Sykes, Juliette Lewis, Samira Wiley, Jimmi Simpson, Clifton Collins Jr., s Matthewom Modineom i Ellen Barkin.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pogledajte prvu službenu najavu za “Breaking News In Yuba County”, koja je, čini se, u istom duhu “Farga” i “Podizanja Arizone”, a govori o mračnoj kriminalnoj priči o otmici malog grada koja se sve više događa tračnice

Breaking News In Yuba County Film u kinima od Februara, 2021 !

Radnja Ukratko:

Nakon što njezin suprug nestane, Sue Buttons (Allison Janney), nedovoljno cijenjena supruga iz predgrađa, okusi da je lokalna zvijezda dok kreće u potragu za njim. Brzo bude svega preko glave, izmičući se policajcima, kriminalcima i lokalnim izvjestiteljima koji imaju za cilj otkrivanje istine. Nakon što su je toliko dugo previdjeli, Sue se pretjerano trudi da produži “15 minuta slave” i spriječi da istina izađe na vidjelo.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Allison Janney, Mila Kunis, Awkwafina, Regina Hall, Wanda Sykes, Juliette Lewis, Samira Wiley, Jimmi Simpson. Clifton Collins Jr., Bridget Everett, Dominic Burgess, Keong Sim, Chris Lowell, Matthew Modine, Ellen Barkin
Redatelj: Tate Taylor
Scenarist: Amanda Idoko
Žanr Filma: Komedija, Drama, Krimi
Trajanje filma: /
Zemlja: UK | USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

Pig (2021) Trailer Filma

Nicolas Cage razbarušeni je lovac na tartufe u ovom prvom traileru za ovaj ekscentrični...

The Shrink Next Door Season 1 (2021) Trailer Serije

Will Ferrell obraća se Paulu Ruddu za pomoć u prvoj službenoj najavi za novu,...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU