Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriBreeders Season 1 (2020) Trailer Serije

Breeders Season 1 (2020) Trailer Serije

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer za “Breeders”, novu britansku komičnu seriju koja nudi mračno komičan pogled na suvremeno roditeljstvo.

“Sherlock” i “Black Panther” glumac Martin Freeman osnivali su seriju FXa. Također glumi i engleska komična glumica Daisy Haggard (Epizode, Povratak u život) kao sretno oženjeni par s dvoje male djece koji nalaze svoj pretrpan život izgubljen dužnostima roditeljstva.

- Advertisement -

U Mračnoj britanskoj komediji također glumi Michaela McKeana (This Is Spinal Tap, Better Call Saul) i Alun Armstrong (Braveheart, Godina zeca) kao očevi para.

Breeders Season 1 Episode 1 Mart, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

FX-ovi BREEDERS beskompromisna je komedija koja istražuje živote Paula (Martin Freeman) i Ally (Daisy Haggard) dok žongliraju karijerama koje rade puno radno vrijeme, starenjem roditelja, hipotekom i nezavidnim krivuljama roditelja svoje male djece. Kad se Allyin otuđeni otac pojavi na njihovom pragu, obitelj u biti ima treće dijete – ali ovo dolazi s prtljagom i mišljenjima.

Tv Series Detalji:

Glavne uloge Glumci: Martin Freeman, Daisy Haggard, Michael McKean, Alun Armstrong
Kreator: Chris Addison, Simon Blackwell, Martin Freeman
Žanr: Comedy, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: UK
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

- Advertisement -