Tuesday, March 9, 2021

Briarpatch Season 1 (2020) Trailer Serije

Objavljen je potpuno novi službeni trailer za “Briarpatch”, novu američku seriju krutog kriminala gdje glumi Rosario Dawson kao Allegra Dill, istražitelja iz velikog grada koji se vraća u svoj mali rodni grad Teksas blizu granice sa SAD-Meksikom kako bi riješio ubojstvo njena sestra.

Misteriozni triler s deset epizoda zasnovan je na istoimenom romanu zločina noir iz 1985. godine nagrađivanog autora Rossa Thomasa. A serija ide od kreatora “Mr. Robota” i producenta “Homecominga” Sama Esmaila.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Osim Dawsona, u spotu su još i Jay R. Ferguson, Brian Geraghty, Edi Gathegi, Kim Dickens, Chris Mulkey, Mel Rodriguez, s Edom Asnerom i Alanom Cummingom.

Pilotnu epizodu režirala je Ana Lily Amirpour, za čiju ulogu spadaju kultni indie filmovi “A Girl Walks Home Alone at Night” i ” The Bad Batch”.

Briarpatch Season 1 Episode 1 on Februar, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Briarpatch slijedi Allegra Dill (Rosario Dawson), pasji istražitelj koji se vraća u njezin pogranični dom u Teksasu nakon što je sestra ubijena. Ono što započinje kao potraga za ubojicom, pretvara se u svestranu borbu kako bi se njezin korumpirani rodni grad podigao na koljena. Sezona slavi najdraže žanrove koje je zastupala knjiga Rossa Thomasa – stilski spoj krimića i pulpne fikcije – istovremeno nadograđujući njegov osjećaj zabave, opasnosti i mjesta za novu generaciju.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Rosario Dawson, Jay R. Ferguson, Brian Geraghty, Edi Gathegi, Kim Dickens, Chris Mulkey, Mel Rodriguez, Ed Asner, Alan Cumming
Kreator: Andy Greenwald
Žanr: Krimi, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Shoplifters of the World (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za post-punk dramu smještenu u 1987. "Shoplifters of the World", koja...

Made for Love Season 1 (2021) Trailer Serije

Zvijezdi "Palm Springs" Cristin Milioti ugrađen je s čipom za praćenje u prvom službenom...

Tom Clancy’s Without Remorse (2021) Trailer Filma

Michael B. Jordan kreće u opaki lov na osvetu u prvoj službenoj najavi za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU