Thursday, June 24, 2021

Briarpatch Season 1 (2020) Trailer Serije

Objavljen je potpuno novi službeni trailer za “Briarpatch”, novu američku seriju krutog kriminala gdje glumi Rosario Dawson kao Allegra Dill, istražitelja iz velikog grada koji se vraća u svoj mali rodni grad Teksas blizu granice sa SAD-Meksikom kako bi riješio ubojstvo njena sestra.

Misteriozni triler s deset epizoda zasnovan je na istoimenom romanu zločina noir iz 1985. godine nagrađivanog autora Rossa Thomasa. A serija ide od kreatora “Mr. Robota” i producenta “Homecominga” Sama Esmaila.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Osim Dawsona, u spotu su još i Jay R. Ferguson, Brian Geraghty, Edi Gathegi, Kim Dickens, Chris Mulkey, Mel Rodriguez, s Edom Asnerom i Alanom Cummingom.

Pilotnu epizodu režirala je Ana Lily Amirpour, za čiju ulogu spadaju kultni indie filmovi “A Girl Walks Home Alone at Night” i ” The Bad Batch”.

Briarpatch Season 1 Episode 1 on Februar, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Briarpatch slijedi Allegra Dill (Rosario Dawson), pasji istražitelj koji se vraća u njezin pogranični dom u Teksasu nakon što je sestra ubijena. Ono što započinje kao potraga za ubojicom, pretvara se u svestranu borbu kako bi se njezin korumpirani rodni grad podigao na koljena. Sezona slavi najdraže žanrove koje je zastupala knjiga Rossa Thomasa – stilski spoj krimića i pulpne fikcije – istovremeno nadograđujući njegov osjećaj zabave, opasnosti i mjesta za novu generaciju.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Rosario Dawson, Jay R. Ferguson, Brian Geraghty, Edi Gathegi, Kim Dickens, Chris Mulkey, Mel Rodriguez, Ed Asner, Alan Cumming
Kreator: Andy Greenwald
Žanr: Krimi, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU