Sunday, April 11, 2021

Bridge and Tunnel Season 1 (2021) Trailer Serije

Pogledajte službeni trailer za “Bridge and Tunnel”, novu dramsku seriju iz 1980-ih, koju je napisao, režirao i producirao glumac / filmaš Edward Burns (Spašavanje vojnika Ryana, Public Morals, The Brothers McMullen).

U originalnoj seriji EPIX-a glume Sam Vartholomeos (Zvjezdane staze: Otkriće), Caitlin Stasey (Vladavina), Gigi Zumbado (9-1-1, Criminal Minds, Scream), JanLuis Castellanos (Marvelove piste), Brian Muller (Dvojka), Isabella Farrell (Dobra borba), Barrett Wilbert Weed (Podle djevojke na Broadwayu) i Erica Hernandez (Brittany trči maraton).

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Drama o punoljetstvu smještena je u 1980. godinu, vrti se oko grupe nedavnih studenata fakulteta koji su krenuli u ostvarivanje svojih snova na Manhattanu, a pritom se i dalje drže za svoj rodni grad radničke klase na Long Islandu.

Edward Burns je stvorio, napisao i režirao seriju. U emisiji se pojavljuje i kao otac radničke klase fakultetskog studenta (glumio ga je Vartholomeos) koji planira napustiti dom kako bi ostvario svoj san da postane profesionalni fotograf.

Bridge and Tunnel Season 1 Episode 1 od Januara, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Napisao je, režirao i producirao Edward Burns (Spašavanje privatnog Ryana, Public Morals), ova dramatična serija smještena 1980. godine vrti se oko grupe nedavnih studenata fakulteta koji su željeli slijediti svoje snove na Manhattanu, a pritom se drže za poznavanje svoje radničke klase Long Islandov rodni grad.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Sam Vartholomeos, Caitlin Stasey, Gigi Zumbado, JanLuis Castellanos, Brian Muller, Isabella Farrell, Barrett Wilbert Weed, Erica Hernandez, Edward Burns
Kreator: Edward Burns
Žanr: Comedy, Drama, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

The Woman in the Window (2021) Trailer Filma

Amy Adams vjeruje da je mogla biti svjedokom ubojstva s prozora svog stana u...

Those Who Wish Me Dead (2021) Trailer Filma

Angelina Jolie spašava malog dječaka u prvoj službenoj najavi za "Those Who Wish Me...

Girls5eva Season 1 (2021) Trailer Serije

Sada već odrasle žene pop-grupe iz 90-ih okupile su se kako bi izvele povratak...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU