Bruised (2021) Trailer Filma

Dobitnica Oscara Halle Berry debitira kao redatelj s ovom novom Netflixovom sportskom dramom “Bruised”, u kojoj Berry glumi nekad proslavljenog borca mješovitih borilačkih vještina koji se pokušava vratiti karijeri.

- Advertisement -

U duhu sportskih filmova poput “The Wrestler” i “Warrior”, novi Netflixov film vidi Halle Berry kao Jackie Justice, samohranu majku na sreću koja ima priliku vratiti se u oktogon. Odlučna je u namjeri da povrati status prvakinje u MMA -u, ne samo za sebe nego i za svog mladog sina.

U filmu također glumi Shamier Anderson (iz trilera “Stowaway” na misiji na Mars) kao promotor podzemne lige koji vidi potencijal za Jackiein povratak.

Bruised Film u kinima od Novembra 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Jackie Justice (Halle Berry) borac je mješovitih borilačkih vještina koja sramotno napušta sport. Ne tako sretna i tinjajući od bijesa i žaljenja godinama nakon posljednje borbe, njezin menadžer i dečko Desi (Adan Canto) nagovorili su je na brutalnu podzemnu borbu i plijene pažnju promotora lige (Shamier Anderson) koji obećava Jackie život natrag u osmerokut. No, put do iskupljenja postaje neočekivano osoban kad se Manny (Danny Boyd, Jr.) – sin kojeg je odustala kao dijete – pojavi na kućnom pragu. BRUISED obilježava redateljski debi dobitnice Oscara Halle Berry.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Halle Berry, Shamier Anderson, Adan Canto, Danny Boyd, Jr., Adriane Lenox, Sheila Atim, Valentina Shevchenko, Stephen McKinley Henderson
Redatelj: Halle Berry
Scenarist: Michelle Rosenfarb
Žanr Filma: Drama, Sport, Filmovi 2021
Trajanje filma: 2h 9min | Godina: 2021
Zemlja: United States, United Kingdom
Oficijalni Sajt: IMDB

Bruised Trailer Filma:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...