Thursday, June 13, 2024

Captive Audience Serija Trailer 2022

Share

- Advertisement -

Izvršni producenti Anthony Russo i Joe Russo, redatelji filma “Osvetnici: Endgame”, donosi novi Hulu originalni dokumentarac koji prikazuje šokantni slučaj otmice sedmogodišnjeg Stevena Staynera koji je 1972. otet, samo da bi pobjegao svom otmičaru sedam godina kasnije sa 14 godina.

Potresna priča o Stevenovoj otmici i njegovom ponovnom okupljanju s njegovom obitelji postala je vijest širom zemlje, što je postalo inspiracija visoko ocijenjene mini serije iz 1989. pod nazivom “I Know My First Name Is Steven”.

U režiji dokumentarne redateljice Jessice Dimmock (Flint Town, The Pearl), “Captive Audience” nova je originalna dokumentarna mini-serija Hulu koja detaljno govori o uznemirujućem slučaju otmice Stevena Staynera i posljedicama medijske vatrene oluje, koja bi mogla iskriviti i oštetiti njegovu reintegraciju u obiteljski život. Svakako se čini da Stevenova tragična i užasna priča nije završila okupljanjem njegove obitelji. Možda je to bio tek početak.

Captive Audience Season 1 od Aprila, 2022

Radnja serije ukratko

Godine 1972., 7-godišnji Steven Stayner misteriozno je nestao na putu kući iz škole. Gotovo desetljeće kasnije, njegov dramatičan povratak obitelji izazvao je upozorenja o “čudnijim opasnostima” iz 80-ih, pravne reforme i jedan kultni film Made-For-TV-Film u kojem je obiteljska muka pretvorena u mini-seriju u udarnom terminu koju su gledali 70 milijuna Amerikanaca. Kad su se pojavile špice i film je završio, zatvorio je jedno tragično poglavlje obiteljskog života, ali otvorio drugo. Ova ograničena dokumentarna serija istražuje evoluciju istinitog pripovijedanja o kriminalu kroz leću 50-godišnjeg putovanja jedne obitelji i dva brata; jedan heroj, drugi zlikovac. Radi se o tome kako istina postaje priča, a priča postaje istina – na TV-u, u pravosudnom sustavu i u našim umovima.

Captive Audience Trailer Tv Series

Tv Series Detalji

Glavne uloge Glumci

/

Kreator

Jessica Dimmock

Žanr

Dokumentarni, Biografski, Krimi, Tv Series

Trajanje

/

Zemlja

USA

Objavio

IMDB

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave