Sunday, June 16, 2024

Challenger: The Final Flight Season 1 (2020) Trailer Serijer

Share

- Advertisement -

Pogledajte službenu najavu za “Challenger: The Final Flight”, novu četverodijelnu dokumentarnu seriju za Netflix, koja bilježi događaje koji su 1986. doveli do katastrofe Space Shuttle Challengera.

Od izvršnog producenta J.J. Abrams i producent Glen Zipper, Netflixova dokumentarna serija nudi detaljan pogled na povijesnu NASA-inu svemirsku misiju, koja je u konačnici završila fatalnom nesrećom, koja je rezultirala tragičnom smrću svih sedam članova posade na brodu. Među njima je bila i 37-godišnja srednjoškolska učiteljica Christa McAuliffe, koja je nakon nacionalnog programa odabira “Učitelj u svemiru” izabrana za prvog civila koji nije astronaut koji leti u svemir.

U režiji redatelja dokumentarnih filmova Daniela Jungea (Biti Evel, Lego brickumentarni film) i Stevena Leckarta (Kako se zovem Muhammad Ali), dokumentarna serija sadržavat će nikad viđene intervjue i rijetki arhivski materijal, uključujući snimke članova posade Challenger-a .

Challenger: The Final Flight Season 1 Episode 1 od Septembra, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

Izvršni producent: J.J. Abrams i Glen Zipper, Challenger: The Final Flight četverodijelna je dokumentarna serija koja ispituje svemirski brod Challenger iz 1986. godine, koji se tragično raspao 73 sekunde nakon lansiranja dok su milijuni Amerikanaca gledali televiziju uživo. Uključujući nikad viđene intervjue i rijetku arhivsku građu, ova serija nudi detaljni uvid u jednu od najrazličitijih posada koje je okupila NASA, uključujući srednjoškolsku učiteljicu Christu McAuliffe, koja je izabrana za prvu privatnu građanku u svemiru.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: /
Kreator: Daniel Junge, Steven Leckart
Žanr: Dokmentarni, Histriski, Sci-Fi, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave