Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriChapelwaite Season 1 (2021) TRALER Serije

Chapelwaite Season 1 (2021) TRALER Serije

- Advertisement -

Pogledajte novu službenu najavu za “Chapelwaite”, novu dramsku seriju o nadnaravnom hororu EPIX, temeljenu na kratkoj priči Stephena Kinga “Jerusalem’s Lot”, u kojoj je Adrien Brody glumio udovca iz 19. stoljeća koji živi u ukletoj kući.

Seriju od deset epizoda napisali su i izvršno producirali scenaristička braća Jason Filardi (17 Again, Bringing Down the House) i Peter Filardi (Flatliners, The Craft).

- Advertisement -

Uz Brodyja, u glumačkoj postavi je Emily Hampshire (Schitt’s Creek, Syfy’s 12 Monkeys) kao lokalna guvernanta koja je angažirana da se brine za Brodyjevu djecu.

Serija je smještena u 1850-e, a fokusira se na kapetana Charlesa Boonea (Brody), udovca koji svoje troje male djece preseljava u svoju pradjedovsku kuću u malom, uspavanom gradiću Preacher’s Corners, Maine, samo da bi ih izložio mraku koji ima generacijama mučio njegovu obitelj.

Chapelwaite Season 1 Episode 1 od Augusta, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

Smještena u 1850-te, serija prati kapetana Charlesa Boonea (Adrien Brody) koji svoju obitelj od troje djece preseljava u svoju pradomovinu u mali, naizgled pospani gradić Preacher’s Corners, Maine nakon što mu je supruga umrla na moru. Međutim, Charles će se uskoro morati suočiti s tajnama bijedne povijesti svoje obitelji i boriti se da zaustavi tamu koja generacijama muči Boone. Prema kratkoj priči Stephena Kinga “Jeruzalemska parcela”.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Adrien Brody, Emily Hampshire, Sirena Gulamgaus, Jennifer Ens, Ian Ho, Acadia Colan, Dean Armstrong, Christopher Heyerdahl, Michael Hough, Joanne Boland, Devante Senior
Kreator: Stephen King
Žanr: Drama,Horor, Misterija, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Chapelwaite Trailer Tv Series:

- Advertisement -