Tuesday, May 11, 2021

Chernobyl TV Series (2019– ) Trailer Serije

Serija
Prikazuje se od 2019. god.
Naziv: Chernobyl TV Series (2019– )

Žanr: Drama, Recenzije Serija
Kreator: Johan Renck
Glavne uloge: Jared Harris, Stellan Skarsgard, Emily Watson, Paul Ritter, Jessie Buckley, Adrian Rawlins, Con O’Neill. Sam Troughton, Adam Nagaitis, Barry Keoghan, Ralph Ineson, Mark Lewis Jones, Fares Fares, David Densik
Radnja serije: CHERNOBYL, koprodukcija s pet dijelova iz HBO-a i Skya, dramatizira priču o nuklearnoj nesreći 1986. godine, jednoj od najgorih katastrofa u povijesti čovjeka – i žrtvama koje su napravljene kako bi se Europa spasila od nezamislive katastrofe.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

26. Aprila 1986. godine, nuklearna elektrana Černobil u Ukrajini, Sovjetski Savez pretrpio je masovnu eksploziju koja je pustila radioaktivne materijale u cijeloj Bjelorusiji, Rusiji i Ukrajini te sve do Skandinavije i zapadne Europe.

Jared Harris prikazuje Valerija Legasova, vodećeg sovjetskog nuklearnog fizičara. Kao dio tima za odgovor, bio je jedan od prvih koji je shvatio opseg neusporedive katastrofe koja se dogodila. Stellan Skarsgard igra sovjetskog zamjenika premijera Borisa Shcherbinu, kojeg je Kremlj odredio da vodi vladinu komisiju za Černobil u satima neposredno nakon nesreće. Emily Watson prikazuje Ulanu Khomyuk, sovjetskog nuklearnog fizičara posvećenu rješavanju tajne onoga što je dovelo do černobilske katastrofe.

IMDB i Trailer SErije:

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

The Green Knight (2021) Trailer Filma

Pogledajte službenu cjelovečernju najavu za nadolazeći srednjovjekovni fantastični film "The Green Knight", koji se...

Fatherhood (2021) Trailer Filma

Komičar Kevin Hart bavi se svakodnevnim borbama oko roditeljstva malog djeteta u prvom službenom...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU