Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriChucky Season 1 (2021) TRAILER Serije

Chucky Season 1 (2021) TRAILER Serije

- Advertisement -

Službeni trailer objavljen je za “Chucky”, nadolazeću horor televizijsku seriju temeljenu na popularnoj franšizi ubojica-lutke “Child’s Play”, koja će služiti kao nastavak “Cult of Chucky” iz 2017. godine.

Dolazeći od tvorca franšize Don Mancinija, mračna komična horor serija usredotočila se na mladog socijalno nespretnog tinejdžera (glumi ga Zackary Arthur) koji nailazi na zloglasnu lutku “Good Guy” na lokalnom dvorištu u malom predgrađu. Dječak ubrzo otkriva da ova posebna vintage lutka ‘Chucky’ ima vlastiti um. I ima ubojstvene impulse na koje treba djelovati.

- Advertisement -

Franšizni glumac Brad Dourif vratio se kao glas Chuckyja. Među ostalim članovima glumačke ekipe su Alyvia Alyn Lind (Zora), Bjorgvin Arnarson (PEN15), Teo Briones (Vjetar) i Lexa Doig (Kontinuum). U međuvremenu, u seriji se također očekuje pojavljivanje nekoliko likova iz franšize.

Chucky Season 1 Episode 1 od Oktobra, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

U novoj televizijskoj seriji CHUCKY, idilični američki grad bačen je u kaos nakon što se vintage lutka “Good Guy” pojavila na rasprodaji u prigradskom dvorištu. Uskoro se svi moraju uhvatiti ukoštac sa serijom stravičnih ubojstava koja počinju razotkrivati duboka licemjerja i skrivene tajne grada. U međuvremenu, prijatelji i neprijatelji iz Chuckyjeve prošlosti ponovno se uvlače u njegov svijet i prijete da će razotkriti istinu koja stoji iza njegovog tajanstvenog porijekla kao naizgled obično dijete koje je nekako postalo ovo zloglasno čudovište.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Zackary Arthur, Bjorgvin Arnarson, Alyvia Alyn Lind, Teo Briones, Devon Sawa, Lexa Doig, Jennifer Tilly, Fiona Dourif, Alex Vincent, Christine Elise McCarthy
Kreator: Don Mancini
Žanr: Horor, Misterija, Triler, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Chucky Trailer Tv Series:

- Advertisement -