Wednesday, June 19, 2024

Chucky Season 1 (2021) TRAILER Serije

Share

- Advertisement -

Službeni trailer objavljen je za “Chucky”, nadolazeću horor televizijsku seriju temeljenu na popularnoj franšizi ubojica-lutke “Child’s Play”, koja će služiti kao nastavak “Cult of Chucky” iz 2017. godine.

Dolazeći od tvorca franšize Don Mancinija, mračna komična horor serija usredotočila se na mladog socijalno nespretnog tinejdžera (glumi ga Zackary Arthur) koji nailazi na zloglasnu lutku “Good Guy” na lokalnom dvorištu u malom predgrađu. Dječak ubrzo otkriva da ova posebna vintage lutka ‘Chucky’ ima vlastiti um. I ima ubojstvene impulse na koje treba djelovati.

Franšizni glumac Brad Dourif vratio se kao glas Chuckyja. Među ostalim članovima glumačke ekipe su Alyvia Alyn Lind (Zora), Bjorgvin Arnarson (PEN15), Teo Briones (Vjetar) i Lexa Doig (Kontinuum). U međuvremenu, u seriji se također očekuje pojavljivanje nekoliko likova iz franšize.

Chucky Season 1 Episode 1 od Oktobra, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

U novoj televizijskoj seriji CHUCKY, idilični američki grad bačen je u kaos nakon što se vintage lutka “Good Guy” pojavila na rasprodaji u prigradskom dvorištu. Uskoro se svi moraju uhvatiti ukoštac sa serijom stravičnih ubojstava koja počinju razotkrivati duboka licemjerja i skrivene tajne grada. U međuvremenu, prijatelji i neprijatelji iz Chuckyjeve prošlosti ponovno se uvlače u njegov svijet i prijete da će razotkriti istinu koja stoji iza njegovog tajanstvenog porijekla kao naizgled obično dijete koje je nekako postalo ovo zloglasno čudovište.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Zackary Arthur, Bjorgvin Arnarson, Alyvia Alyn Lind, Teo Briones, Devon Sawa, Lexa Doig, Jennifer Tilly, Fiona Dourif, Alex Vincent, Christine Elise McCarthy
Kreator: Don Mancini
Žanr: Horor, Misterija, Triler, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Chucky Trailer Tv Series:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave