Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriCinderella (2021) Trailer Filma

Cinderella (2021) Trailer Filma

- Advertisement -

Nagrađivana pjevačica Camila Cabello preuzima ulogu Pepeljuge u ovoj ažuriranoj glazbenoj adaptaciji klasične bajke za koju je objavljen prvi službeni teaser.

Također glumi Emmy-jevog glumca “Pose” Billyja Portera kao “Fab G”, kumu Pepeljuge, vila, moderna je glazbena verzija tradicionalne bajke koja će sadržavati obrade pjesama koje su napisali neki od najprodavanijih glazbenih umjetnika svih vremena.

- Advertisement -

U glumačkoj postavi su i pjevačica “Frozen” Idina Menzel kao Pepeljugina maćeha; Nicholas Galitzine (The Craft: Legacy) kao princ s Maddie Baillio (Hairspray Live!) I Charlotte Spencer (Misbehaviour) kao Pepeljuginim sestrama. U međuvremenu, Minnie Driver i Pierce Brosnan također glume kraljicu i kralja.

Redatelj filma Kay Cannon, koji je poznat kao scenarist filma “Pitch Perfect”, a također je režirao hit komediju “Blockers”, napisao je i režirao ovaj novi mjuzikl o Pepeljugi, koji je producirao James Corden.

Cinderella Film u kinima od Septembra 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

CINDERELLA je glazbeni, hrabri novi stav o tradicionalnoj priči s kojom ste odrasli. Naša junakinja (Camila Cabello) ambiciozna je mlada žena čiji su snovi veći nego što će svijet dopustiti, ali uz pomoć svoje Fab G (Billy Porter), sposobna je ustrajati i ostvariti svoje snove.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Camila Cabello, Billy Porter, Idina Menzel, Minnie Driver, Nicholas Galitzine, Pierce Brosnan, James Corden, John Mulaney, Romesh Ranganathan, Missy Elliott
Redatelj: Kay Cannon
Scenarist: Kay Cannon
Žanr Filma: Komedija, Familijarni, Fantazija, Filmovi 2021
Trajanje filma: / min | Godina: 2021
Zemlja: USA, United Kingdom
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

- Advertisement -