Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriClickbait Season 1 (2021) Trailer Serije

Clickbait Season 1 (2021) Trailer Serije

- Advertisement -

Netflix je objavio prvi službeni teaser za “Clickbait”, novu, nadolazeću misteriozno-triler seriju u kojoj glumi glumac “Entourage” Adrian Grenier kao suprug i obiteljski čovjek koji se nađe upetljan u opasnu mrežu mučenja i obmana nakon što je netko razotkrio njegova mračna osobna povijest na društvenim mrežama.

Zoe Kazan (iz “The Big Sick”) također glumi sestru Adriana Greniera, dok Betty Gabriel (iz “Get Out”) glumi Grenierovu suprugu u ovoj novoj Netflixovoj mini seriji, koju je kreirao Tony Ayres (ko-kreator filma Australska serija “Bez državljanstva”) i Christian White (scenarist australskog horor filma “Relic”).

- Advertisement -

Filmaši Brad Anderson (Mašinist, sesija 9), Emma Freeman (Apatrid, Tidelands) i Ben Younger (Kotlovnica, Bleed for This) među redateljima su koji su imali epizode s kormilarima.

Clickbait Season 1 Episode 1 od Augusta, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

Kada je obiteljski čovjek Nick Brewer otet u zločinu sa zlokobnim internetskim preokretom, najbliži se utrkuju kako bi otkrili tko stoji iza toga i zašto.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Zoe Kazan, Betty Gabriel, Adrian Grenier, Phoenix Raei, Elizabeth Alexander, Abraham Lim, Jessie Collins, Ian Meadows, Steve Mouzakis, Daniel Henshall, Motell Foster, Jaylin Fletcher, Cameron Engels
Kreator: Brad Anderson, Emma Freeman, Ben Young, Laura Besley (various episodes)
Žanr: Krimi, Drama, Misterija Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA, Australia
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

- Advertisement -