Friday, May 14, 2021

Code 8 (2019) Trailer Filma

Službeni teaser objavljen je za “Code 8”, novi znanstveno-fantastični akcijski triler u kojem glumi rođake iz stvarnog života, Stephen Amell (zvijezda CW-ove strelice) i Robbie Amell (iz filma “Flash” i “The X-Files”).

Film koji je režirao Jeff Chan, a napisao Chris Pare, tim iza viralnog kratkog filma “Call of Duty: Operation Kingfish”, dugometražna je verzija istoimenog kratkog dokaznog koncepta iz 2016. godine koji je pokrenuo uspješnu kampanju za podršku..

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Izvršna proizvodnja u Amell, “Code 8” je postavljen u ne tako daleku budućnost gdje je četiri posto svjetskog stanovništva rođeno s različitim natprirodnim sposobnostima. Kao rezultat toga, policijska uprava postala je izuzetno militarizirana, upotpunjena visokotehnološkim bespilotnim letjelicama i robotskim časnicima.

Robbie Amell igra dvostrukog delikta s supermoćima kojega će da lovi vojna policija. Sung Kang (iz filmova “Brzi i žestoki”) glumi policijskog detektiva.

Code 8 Film u kinima od Decembra, 2019 !

Radnja Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U svijetu u kojem je 4 posto stanovništva rođeno s različitim natprirodnim sposobnostima, očajni mladić koji posjeduje posebne moći sukobljava se s militariziranom policijskom snagom nakon počinjenja niza zločina. Zasnovano na kratkom filmu.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Stephen Amell, Robbie Amell, Sung Kang, Laysla De Oliveira. Kari Matchett, Alex Mallari Jr., Greg Bryk, Peter Outerbridge
Redatelj: Jeff Chan
Scenarist: Chris Pare
Žanr Filma: Sci-Fi
Trajanje filma: /
Zemlja: Canada
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Forever Purge (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za novi dio u filmskoj franšizi "The Forever Purge" koja...

Blindspotting Season 1 (2021) Trailer Serije

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću originalnu seriju STARZ temeljenu na filmu "Blindspotting" iz...

Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU