Tuesday, April 13, 2021

Connected (2020) Trailer Filma

Pogledajte prvi službeni trailer za film “Connected”, novu animiranu komediju Phil Lorda i Christophera Millera, producenta iza oskarovskog superjunaka “Spider-man: Into the Spider-Verse” i animiranog blockbustera “Lego Movie” „.

Čudesna obitelj radi na tome da zaustavi apokalipsu robota kada se njihovo putovanje preko zemlje neočekivano pretvori u test hrabrosti i preživljavanja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Sonyjev animirani film s glasovima Abbija Jacobsona, Dannyja McBridea i Maye Rudolph prati svakodnevno oca dok se pokušava ponovno povezati sa svojom kćerkom vezanom za koledž.

Kad Rick (McBride) povede cijelu svoju obitelj i mačeve jezikom na izlet u inozemstvo kako bi odustao od njegove kćeri Katie (Jacobson) na koledžu, iznenada im se čini da moraju preživjeti ustanak robota do kojeg je došlo lansiranjem nove linije visoko naprednih robota za kućnu njegu.

Animiranu komediju režira i koproducira Mike Rianda (Gravity Falls), a koproducent i koautor Jeff Rowe (Gravity Falls, Disenchantment).

Connected Film u kinima od Septembra, 2020 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Ukratko:

Sony Pictures Animation’s CONNECTED originalna je animirana komedija redatelja Mikea Rianda (Gravity Falls) i producenta Phil Lorda i Christophera Millera (Spider-Man: Into the Spider-Verse, The Lego Movie) o svakodnevnoj borbi obitelji za povezivanje dok tehnologija raste. Širom svijeta!

Kad je Katie Mitchell (koju je napisao Abbi Jacobson), kreativna autsajderica, primljena u filmsku školu iz svojih snova, njeni planovi za upoznavanje “njezinih ljudi” na fakultetu su onemogućeni kada njezin otac Rick koji voli prirodu (glas Danny McBride) kaze da bi trebala cijela obitelj voziti Katie u školu zajedno i spojiti se kao obitelj posljednji put. Katie i Rick pridružuju se ostatku obitelji, uključujući Katieinu divno pozitivnu mamu Lindu (koju je glasio Maya Rudolph), njenog čudnog malog brata Aarona (glasom Mikea Rianda) i obiteljsku preslatku bucmastu pugu Monchi za vrhunski obiteljski put ,

Iznenada, Mitchellsove planove prekida tehnološki ustanak: diljem svijeta, elektronički uređaji koje ljudi vole – od telefona, uređaja, do inovativne nove linije osobnih robota – odlučuju da je vrijeme da preuzmu vlast. Uz pomoć dva prijateljska neispravna robota, Mitchell će morati riješiti svoje probleme i raditi zajedno kako bi spasili jedni druge i svijet!

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Abbi Jacobson, Danny McBride, Maya Rudolph, Mike Rianda, Eric Andre, Olivia Colman
Redatelj: Michael Rianda, Jeff Rowe
Scenarist: Michael Rianda, Jeff Rowe
Žanr Filma: Animacija, Avantura, Komedija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Woman in the Window (2021) Trailer Filma

Amy Adams vjeruje da je mogla biti svjedokom ubojstva s prozora svog stana u...

Those Who Wish Me Dead (2021) Trailer Filma

Angelina Jolie spašava malog dječaka u prvoj službenoj najavi za "Those Who Wish Me...

Girls5eva Season 1 (2021) Trailer Serije

Sada već odrasle žene pop-grupe iz 90-ih okupile su se kako bi izvele povratak...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU