Wednesday, May 12, 2021

Cosmic Sin 2021 Trailer Filma

“Kakav je status Q-bombe?” Saban Films objavio je službeni trailer za epsku znanstveno-fantastičnu avanturu nazvanu Cosmic Sin, još jedno čudno “otkud ovo ?!” kreacija istog filmaša iza Broila i Breacha. Od redatelja i koscenarista Edwarda Drakea, Cosmic Sin prati sedam skitničkih vojnika koji pokreću preventivni udar na novootkrivenu vanzemaljsku civilizaciju u nadi da će završiti međuzvjezdani rat prije nego što započne.

Definitivno zvuči kao veliki “grijeh” prije nego što smo uopće vidjeli film. Ako vas ta postavka radnje ne brine, možda i glumačka postava hoće. U Cosmic Sin-u glume Bruce Willis, Frank Grillo, Brandon Thomas Lee, Corey Large, Perrey Reeves, CJ Perry, Lochlyn Munro, Costas Mandylor, kao i Adelaide Kane. Ne čudi, ovo izgleda osrednje. Unatoč glatkom znanstveno-fantastičnom VFX-u, to se čini kao velika zbrka.

Cosmic Sin Film u kinima od Marta, 2021 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Filma Ukratko:

Bruce Willis i Frank Grillo glume u novoj epskoj znanstveno-fantastičnoj avanturi smještenoj u 2524. godinu, četiri stotine godina nakon što su ljudi počeli kolonizirati vanjske planete. Umirovljeni vojni general James Ford (Willis) ponovno se poziva u službu nakon što neprijateljska vanzemaljska flota napadne vojnike na udaljenom planetu. Prijetnja protiv ljudske rase eskalira u neizbježni međuzvjezdani rat. General Ford udružuje se s generalom Eronom Ryleom (Grillo) i timom elitnih vojnika u trci da zaustave neposredni napad prije nego što bude prekasno. Cosmic Sin režirao je australski filmaš Edward “E.J.” Drake, prethodno redatelj filmova Životinje i Broil, kao i nekoliko kratkih filmova i scenarij za Breach.

Detalji filma:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Glavne uloge Glumci: Bruce Willis, Frank Grillo, Adelaide Kane, Lochlyn Munro, Luke Wilson, Johnny Messner, Costas Mandylor, C.J. Perry, Brandon Thomas Lee. Eva De Dominici, Corey Large, Trevor Gretzky, Robert Laenen, Eric Buarque, Alzie Williams.
Redatelj: Edward Drake
Scenarist: Edward Drake, Corey Large
Žanr Filma: Sci-Fi
Trajanje filma: 88 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Cosmic Sin :

Stillwater (2021) Trailer Filma

Kad je njegova kćer iznenada uhićena zbog ubojstva i suoči se s dugotrajnom zatvorskom...

Lisey’s Story Season 1 (2021) Trailer Serije

Od izvršnog producenta J. J. Abramsa i hvaljenog čileanskog redatelja Pabla Larraina (o slavi...

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU